«Βλάπτουν την εικόνα μου, αλλά και την εμπιστοσύνη στο Ντουμπάι»

«Βλάπτουν την εικόνα μου, αλλά και την εμπιστοσύνη στο Ντουμπάι»

«Βλάπτουν την εικόνα μου, αλλά και την εμπιστοσύνη στο Ντουμπάι»

bet365

Ο υποψήφιος επενδυτής του Ηρακλή, Φάμπιο Μοντεκάλβο με επιστολή του στο gazzetta.gr απαντάει στους ισχυρισμούς του προέδρου του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρου Δρακόπουλου για τα έξοδα του, ενώ τονίζει πως το Σάββατο θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση στον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο με μία μακροσκελή ανακοίνωση στο gazzetta.gr τοποθετείται σε όλα τα ζητήμτα που τον αφορούν σε ό,τι έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες του να αναλάβει τον Ηρακλή.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας κάνει ένα flash back, εξηγώντας πως του προτάθηκε το πρότζεκτ του Ηρακλή, αναφέρεται στον ρόλο του πρώην συνεργάτη του, Βασίλη Διαμαντή, ενώ διευκρινίζει τι έχει συμβεί με τα έξοδα του, για τα οποία ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, ισχυρίστηκε πως καλύπτονται από φίλους του συλλόγου.

Ο Μοντεκάλβο, όπως τόνισε σκοπεύει το Σάββατο να καταθέσει την τελική προσφορά του στον Σπύρο Παπαθανασάκη για την εξαγορά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά η επιστολή του Φάμπιο Μοντεκάλβο:

Εκείνος ο οποίος μου πρότεινε να συνδιαλλαγώ με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι ο κος Αλέξανδρος Μπαλάσκας,ο οποίος είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος, μηχανικός ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο και ο οποίος μου παρουσιάστηκε εκεί το 2016 από μια Ελληνίδα η οποία γνωρίζοντας την ενασχόληση μου με τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και τις επαφές μου με διάφορα μεγάλα αθλητικά CLUBS όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ, η οποία ήρθε σε επαφή μαζί μου προτείνοντας συνεργασίες με διάφορους αθλητές καθώς επίσης και μια συνάντηση γνωριμίας με τον κο Μπαλάσκα, με τον οποίο και συναντήθηκα ενώ βρισκόμουν σε επαφές με την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι και συγκεκριμένα με ένα παράγοντα της ομάδος ο οποίος γνώριζε το όνομα και τις δραστηριότητες μου.

Σ αυτήν την συνάντηση όλοι οι ποδοσφαιριστές που μου είχε προτείνει η προαναφερόμενη Κυρία και η οποία μου παρουσιάστηκε σαν ατζέντης αυτών, μαζί με τον κο Μπαλάσκα και στη συνέχεια αυτής της συνάντησης συνειδητοποίησα ότι κανένας από τους δυο δεν έχει την ιδιότητα των ατζέντηδων των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ενώ αυτοί στην πραγματικότητα εξαρτώνταν απο τον παράγοντα της Τσέλσι. Όσον αφορά το σκοπό της συνάντησης μας τίποτε δεν υλοποιήθηκε. Ό λόγος για τα οποία σας δηλώνω τα παραπάνω είναι διότι ο κος Μπαλάσκας ήταν αυτός που μου πρότεινε να συνεργαστώ με τον ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος και αμέσως μετά προσπάθησε να μου προτείνει μια επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κρήτη.

Ο κος Μπαλάσκας έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όσον αφορά την επιχειρηματική ικανότητα μου τόσο σαν άνθρωπος του αθλητικού χώρου όσου και του αθλητικού μάρκετινγκ και δεδομένο ότι είμαι Πρόεδρος του GROUP FΜ COMMUNICATION μέχρι και σήμερα με δέκα γραφεία ανά τον κόσμο, μου πρότειναν μια προσέγγιση με τον ΗΡΑΚΛΗ την οποία την έκρινα ενδιαφέρουσα και γιαυτό το λόγο επικοινώνησα με τους συνεργάτες μου στο Ντουμπάι όσον αφορά την επένδυση στον ΗΡΑΚΛΗ σε γενικότερο πλαίσιο, εξειδικεύοντας τις επιχειρηματικές μου θέσεις ότι θα πρέπει να προβλέψει όλα τα λογιστικά- διαδικαστικά θέματα που θα αφορούσαν και θα είχαν σχέση με την επίσκεψη μου στη Θεσσαλονίκη. Σ αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση τα έξοδα μου δεν ήθελα να καλυφθούν και να επιβαρύνουν τον ίδιο, αλλά από τον φορέα του ΗΡΑΚΛΗ με τον οποίο θα ερχόμουν και σε επαφή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πραγματοποιούσα αυτό το ταξίδι, όμως εκείνος μου επιβεβαίωσε ότι τα πράγματα θα είχαν ακριβώς έτσι.

Φτάνοντας λοιπόν στην Θεσσαλονίκη ο κος Μπαλάσκας μου γνώρισε τον κο Βασίλη Διαμαντή και μου παρουσίασε και ένα δεύτερο άτομο με την ιδιότητα του δικού του συνεργάτη τον κο Ευσέβιο Μακεδών ,ένα νεαρό με αρκετά ήπιο χαρακτήρα. Ποτέ μου δεν αναγνώρισα ούτε επιφόρτισα τον κο Βασίλειο Διαμαντή ως δικό μου εκπρόσωπο,καθόσον ο υπεύθυνος άνθρωπος για τη δική μου σύνδεση με την υπόθεση ΗΡΑΚΛΗ μπορεί να αποδοθεί μόνο στον κο Αλέξανδρο Μπαλάσκα.Ο ίδιος ο κος Μπαλάσκας πράγματι στη οργανωμένη συνέντευξη που έδωσα στις 21-09-2016 στο HYATT REGENCY HOTEL,χαρακτηρίζοντας τον από εμένα τον ίδιο σαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ σχετικά με την υπόθεση του ΗΡΑΚΛΗ.

Αμέσως συνειδητοποίησα και κατάλαβα ότι ο κος Διαμαντής είχε την ανάγκη τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική να συνδεθεί με τον υποφαινόμενο τόσο για επαγγελματικό πάθος (ποδόσφαιρο) όσο και από συμπάθεια για το πρόσωπο μου , η οποία φυσικά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έλαβαν χωρα Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και θεωρώ της δικής μου μελλοντικής παρουσίας με την ιδιότητα του Προέδρου επομένως ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ μαζί με το δικό μου GROUP COMMUNICATION του γκρουπ IRAKLIS η οποία θα του επέτρεπε στον ίδιο σε βάθους χρόνου μια καλύτερη οικονομική κατάσταση .Ο κος Διαμαντής δεν μου παρουσίασε ποτέ τα έξοδα που θα αφορούσαν τον προσωπικά εμένα τον ίδιο. Το μόνο άτομο με το οποίο είχα μια σχέση παροχής υπηρεσιών λογιστικών ταξιδιών κλπ είναι ο κος Αλέξανδρος Μπαλάσκας για τον οποίο έχω ήδη ετοιμάσει ένα συμφωνητικό που αφορά την αναγνώριση των δικών του υπηρεσιών και προσδιορίζεται στο ποσό των 120.000 το οποίο δεν έχει υπογραφεί ακόμη, διότι εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχω έρθει σε επαφή με τους δικούς μου εκπροσώπους, λόγω υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές.

Παρόλο αυτά συνέχισα μόνος μου και δημιούργησα ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ στη Θεσσαλονίκη το οποίο με ακολουθεί σε όλες μου τις μετακινήσεις ,οργανώνει τις δραστηριότητες και το οποίο καθολικά διαχειρίζεται και χρηματοδοτείται από εμένα.

Ευχαριστώ τον Βασίλειο Διαμαντή ''για την συντροφιά του'' και για την επιθυμία του να θέλει να <<δοκιμάσει>> μια συνεργασία μαζί μου.

Δυστυχώς οι σκέψεις του η συμπεριφορά του που υιοθέτησε είναι αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με τον ηθικό και επαγγελματικό κώδικα δεοντολογίας εμού του ιδίου.

Αξιόπιστες πηγές που προερχόντουσαν από τους οργανωμένους οπαδούς της Θυρας 10 ,πράγματι μου ανέφεραν ότι ο κ. Διαμαντής ήδη δυο εβδομάδες περίπου μετά την υπογραφή του προσυμφωνητικού μου συμβολαίου (που πραγματοποιήθηκε παρουσια δικηγόρων μου στην Αθήνα και παρουσία του κου Παπαθανασάκη καθώς και του κου Διαμαντή αποκάλυπτε παραβιάζοντας τις ιδιωτικές εμπιστευτικές συμφωνίες συμπεριλαμβάνοντας το πλάνο της συμφωνίας ) την πρώτη ημερομηνία της πληρωμής του χρηματικού ποσού προς εύνοια του κου Παπαθανασάκη (08.10.2016) και την χρηματική αξία του ΗΡΑΚΛΗΣ CLUB που συμφωνήθηκε απο τις δύο πλευρές εμου και του κου Παπαθανασάκη για περίπου πέντε εκατομμύρια, δίνοντας την συγκατάθεση για σύντομο χρονικό διάστημα των ίδιων των γεγονότων,που οι ίδιες οι πληροφορίες θα κατέληγαν σε εφημερίδες, ιστοσελίδες του διαδικτύου γενικότερα.

Αυτή η παραβίαση, άρχισε να βλάπτει την εικόνα μου αλλά και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μου στο Ντουμπάι. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να επικρατεί μια παγιωμένη κατάσταση με το αρχηγείο -επιτελείο των συνεργατών μου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κάθε προσπάθεια μου σαμποταρίστηκε από ψευδείς πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και που περιλάμβαναν βαριές λέξεις και εκφράσεις προς το άτομο μου αλλά και γύρω απο την ιδιωτικότητα μου και την παραμονή μου στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η τελευταία μεγάλη έκπληξη μου ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου του Μπάσκετ κου Δρακόπουλου που συνάντησα σε δυο περιστάσεις,η μια στο παιχνίδι του κυπέλλου και η άλλη την πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος και που δυστυχώς προέρχονταν από την ίδια πηγή ,τον κο Διαμαντή. Αυτή τη φορά ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος του Μπάσκετ που αναφέρθηκε στο επιτελείο μου, τηλεφωνικώς το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου, όπως οι δηλώσεις του δόθηκαν σε όργανα του τύπου ,αναφερόμενες σε πληροφορίες σχετικές με πιέσεις που δέχθηκε από τον κο Διαμαντή που αφορούσαν οικονομικές παροχές που έκανε για μένα, με σκοπό να τα διαδώσει διαμέσου μια φωνής που έχει κύρος. Με άλλα λόγια τη φωνή του Προέδρου του Μπάσκετ.

Απαιτώ επίσημα στον Πρόεδρο του Μπάσκετ κο Δρακόπουλο να βάλει ένα τέλος σε αυτη τη γελοιότητα ,διαφορετικά θα αναγκαστώ να προβώ σε Νομικές Διαδικασίες. Κλείνω το συγκεκριμένο δελτίο, δηλώνοντας στον κο Βασίλη Διαμαντή τα ακόλουθα:

1) δεν οφείλω τίποτα σε αυτόν, για τους λόγους που προανέφερα

2) είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον εαυτό του, εξαιτίας της δικής του συμπεριφοράς, την οποία πολύ καλά γνωρίζει, και για την οποία εγώ θέλησα να τον απομακρύνω από το αρχικό επιτελείο μου.

3) Την επόμενη φορά καλό θα ήταν να αναλογιστεί καλύτερα την συμπεριφορά του τους τρόπους του, για να μπορεί να βρίσκει πιο ικανοποιητικές λύσεις στη ζωή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα