Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για Κουρμπέλη

Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για Κουρμπέλη

bet365

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πλατανιά, με τον Κουρμπέλη να μένει εκτός προγράμματος, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς είναι έτοιμος για προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τα δεδομένα με «Κούρμπε» κι οι σκέψεις του Ελευθερόπουλου.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συνέχισε την προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά (15/10, 18:15), χωρίς να έχει στη διάθεσή του ούτε σήμερα τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός των Αρκάδων συνεχίζει να πονάει στο γόνατο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν και την αυριανή μέρα, ώστε να επανεξετάσουν την κατάσταση της υγείας του. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για συμμετοχή του στο ματς είναι 50-50, μιας κι ο παίκτης πρέπει να ξεκουράσει το χτυπημένο πόδι του. Το ματς βέβαια κόντρα στην ομάδα των Χανίων είναι κρίσιμο και δεν αποκλείεται να σφίξει τα δόντια, δηλώνοντας κανονικά «παρών στο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Ιγκλέσιας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς είναι κανονικά και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όπως όλα δείχνουν.

Θυμίζουμε πως για το εν λόγω ματς, ο Φαρίνιας είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται, οπότε Τσιλιανίδης θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, πίσω από τον Ιωαννίδης λογικά.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, τα κουκιά είναι λίγο-πολύ μοιρασμένα. Αν παίξει ο Κουρμπέλης, η άμυνα θα είναι με τον Μπέρτο δεξιά, τον Γιαννούλη αριστερά και Σεφίλ στο πλευρό του. Αν όχι, ο Μπέρτος θα παίξει στα στόπερ όπως στη Λεωφόρο κι ο Ίγκορ θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Στον χώρο του κέντρου ο Τσουκαλάς είναι ο σίγουρος και από εκεί και πέρα ο «Ελέ» θα κρίνει ποιος μεταξύ των Δημούτσο-Χαμντανί είναι ποιος έτοιμος για την 11άδα, δεδομένου ότι κι οι δύο προέρχονται από τραυματισμό.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης... παίζει μόνος του και λογικά θα έχει από πίσω του τους Μάσα (αριστερά), Καλτσά (δεξιά) και ο οργανωτής θα είναι ο Τσιλιανίδης, όπως προείπαμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα