Προπηλακισμοί απο φουσκωτούς στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Προπηλακισμοί απο φουσκωτούς στην ΕΠΟ

bet365

Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ, με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΟΔΠΕ να δέχονται προπηλακισμούς από την ασφάλεια της Ομοσπονδίας στο περιθώριο του ορισμού διαιτητών.

Και εκεί που λες οτι δεν έχει παρακάτω, το ελληνικό ποδόσφαιρο φροντίζει να σε διαψεύσει και να σου αποδείξει πως πραγματικά πρόκειται για ένα βαρέλι δίχως πάτο. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς μετά τα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στο περιθώριο του ορισμού των διαιτητών για την 7η αγωνιστική της SuperLeague....

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ, θεωρώντας οτι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και η συγκεκριμένη επιτροπή δεν μπορεί να προχωρήσει στον ορισμό των διαιτητών, μετέβησαν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Εκεί όμως τους υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της Ομοσπονδίας, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων και ειδικά του γενικού γραμματέα, Γιώργου Σπανέα, τους προπηλάκισαν, με εντολή του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Έτσι, η επιθυμία τους να συναντηθούν με τον Δημήτρη Σαραϊδάρη δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να αναχωρήσουν μετά για το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα όσα έγιναν.

 

Τελευταία Νέα