Στην Μπαρτσελόνα... σπάνε τους κανόνες τους για τον Ινιέστα! (vid&pic)

Στην Μπαρτσελόνα... σπάνε τους κανόνες τους για τον Ινιέστα! (vid&pic)

Στην Μπαρτσελόνα... σπάνε τους κανόνες τους για τον Ινιέστα! (vid&pic)

bet365

Τα ήθη και έθιμά τους είναι διατεθειμένοι να... σπάσουν στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία του Αντρές Ινιέστα στο σύλλογο εφ' όρου ζωής!

Το 2018, ο Αντρές Ινιέστα θα συμπληρώνει 22 χρόνια παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι πρωταθλητές Ισπανίας ήδη έχουν έτοιμο το πλάνο τους για να... κλειδώσουν στην Καταλωνία τον «μαέστρο» για όλη του τη ζωή.

Η «Sport», στο σημερινό της (13/10) πρωτοσέλιδο υποστηρίζει πως οι «μπλαουγκράνα» θα προτείνουν θέση στον Ινιέστα είτε ως πρεσβευτή της ομάδας, είτε ως προπονητή στις ακαδημίες ή βοηθό στην πρώτη ομάδα.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο κανόνας του συλλόγου είναι να ανανεώνει το συμβόλαιο ενός παίκτη τον χρόνο που αγγίζει τα 34 του, ανάλογα με την αθλητική του κατάσταση. Όμως, η υπόθεση του Ινιέστα είναι διαφορετική. Εχει θεμελιωθεί στην Μπαρτσελόνα έχοντας περάσει 20 χρόνια εκεί, με τη συμπεριφορά του να είναι καλή, ενώ παίζει εξαιρετικά. Αποτελεί είδωλο.

Στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν ότι θα ταίριαζε... γάντι στη Μασία».

Θυμίζουμε πως ξεκινώντας το 1994 το ποδόσφαιρο, τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Αλμπαθέτε και το 1995 φόρεσε για πρώτη φορά την «μπλαουγκράνα» φανέλα. Αυτό ήταν. Ο Αντρές Ινιέστα δεν αποφάσισε ότι θα αποτελέσει στα επόμενα χρόνια μια από τις εμβληματικές φιγούρες που πέρασαν ποτέ από το σύλλογο. Η μοίρα είχε αποφασίσει γι αυτόν πολύ νωρίτερα.

Μέχρι σήμερα, ο ο 32χρονος μέσος των Καταλανών έχει αγωνιστεί σε 594 ματς, έχοντας σκοράρει 54 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 130 ασίστ (σύμφωνα με το transfermarkt).

Το video της Μπάρτσα για τα 20 χρόνια παρουσίας του Ινιέστα στο σύλλογο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα