Το rotation «έμεινε» στη Βέροια

Το rotation «έμεινε» στη Βέροια

bet365

Καμία σκέψη από τον Βλάνταν Ίβιτς για μαζεμένες αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι πρώτες σκέψεις του Σέρβου τεχνικού του ΠΑΟΚ και οι επιστροφές όλων των βασικών στην ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή τον δικό του ποδοσφαιρικό-Γολγοθά, με επτά σερί αγώνες σε διάστημα τριών εβδομάδων, μοιάζει να έφτασε η στιγμή να «μετρήσει» το ρόστερ του όμως, προς το παρόν, ο Σέρβος προπονητής αφήνει κάθε είδους πείραμα της ενδεκάδας στην άκρη.

Θεωρητικά σήμερα, με την επιστροφή και του Μάτος (απουσίαζε από την προπόνηση της Τετάρτης, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος), όπως και την Παρασκευή, ο Ίβιτς να δοκιμάσει το σχηματισμό και την ενδεκάδα, που έχει στο μυαλό του για το ματς της Κυριακής, όπου δεν αναμένονται πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Το (αποτυχημένο) rotation, με τις πέντε-έξι μαζεμένες αλλαγές, στη Βέροια φρενάρει ανάλογες σκέψεις και απέναντι στον Ηρακλή, ο 39χρονος τεχνικός θα βάλει τους λεγόμενους βασικούς και θα σκεφτεί τις όποιες αλλαγές για το ματς με την Καραμπάχ, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει διάθεση να αδιαφορήσει για την Ευρώπη, όπως έκανε πέρσι ο Τούντορ πριν από ένα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο Ντίεγκο Μπίεσεσβαρ, που εναντίον της Παρτιζάν το περασμένο Σάββατο στο Βελιγράδι, έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της φιλικής νίκης του «Δικεφάλου», αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, πίσω από τον Αθανασιάδη, ενώ στην αρχική ενδεκάδα επιστρέφουν οι Λέο Μάτος, Χοσέ Κάνιας και Τζάλμα Κάμπος. Ο Αγκολέζος έχει ένα χτύπημα από το ματς στη Βέροια, αλλά μπήκε στις προπονήσεις και λογικά δε θα υπάρξει θέμα με την συμμετοχή του.

Το κενό του μοναδικού τραυματία, Γιώργου Τζαβέλλα, θα καλύψει ο Χουάν Κρέσπο, που θα παίξει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα