Πολεμαρχάκης: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ, πρέπει να προσφέρει και στην κοινωνία»

Πολεμαρχάκης: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ, πρέπει να προσφέρει και στην κοινωνία»

Gazzetta team
Πολεμαρχάκης: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ, πρέπει να προσφέρει και στην κοινωνία»

bet365

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσφέρει και στην κοινωνία. Δεχθήκαμε με χαρά την συμμετοχή και τη βοήθεια με όποιο τρόπο μπορούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, μετά το τέλος του φιλανθρωπικού φιλικού με τους επίλεκτους του νομού Λασιθίου.

Ο κ. Πολεμαρχάκης ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Αγιο Νικόλαο, είχε ένα παραπάνω λόγο, να είναι ευαισθητοποιημένος με τέτοια πρωτοβουλία, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε μια οικογένεια που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι «προσπαθούμε να φέρουμε ξανά τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Το βάρος είναι μεγάλο, γιατί είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Προσπαθούμε για το καλύτερο όμως».

Με τη σειρά του ο Νότης Ζαχαράκης, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Ο Πύργος» που είχε την πρωτοβουλία της διεξαγωγής του φιλικού με τον ΟΦΗ, υποστήριξε ότι «ευχαριστούμε τον ΟΦΗ για την βοήθεια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απο την συμμετοχή του κόσμου, σε ένα τέτοιο παιχνίδι που έγινε για καλό σκοπό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και την διοίκηση του ΟΦΗ, αλλά και την ΕΠΣΛασιθίου. Ευχομαι στον ΟΦΗ να επιστρέψει γρήγορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στην Α' Εθνική...».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα