Προς δανεισμό στο εξωτερικό ο Τσιμίκας

Προς δανεισμό στο εξωτερικό ο Τσιμίκας

Gazzetta team
Προς δανεισμό στο εξωτερικό ο Τσιμίκας

bet365

Στο εξωτερικό με την μορφή δανεισμού είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Τσιμίκας. Συνεχίζεται η αναζήτηση αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό.

Είναι από τους παίκτες για τους οποίους οι περισσότεροι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, αλλά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να βρεις χώρο και ευκαιρίες. Έτσι ο Κώστας Τσιμίκας είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει με την «Live Sport» να αναφέρει πως ο νεαρός μπακ θα δοθεί στο εξωτερικό με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Οι Πειραιώτες από την άλλη συνεχίζουν την αναζήτηση αριστερού μπακ καθώς έχουν μείνει μόνο με τον Ντε Λα Μπέγια με το όνομα του Σαλίνο (για αριστερά όμως), να συνεχίζει να ακούγεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα