Μανούσος: «Τα γούρια μου είναι οι κόρες μου»!

Δημήτρης Τομαράς
Μανούσος: «Τα γούρια μου είναι οι κόρες μου»!

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος κάνει δυναμικό restart στην καριέρα του με την φανέλα του Πλατανιά και μιλάει στο Gazzetta.gr για τα μεγάλα γούρια του, την πίστη του στον Θεό και την φετινή σεζόν.

Με επιδόσεις 2 γκολ σε 4 αγώνες ο έμπειρος επιθετικός έχει κάνει μία εξαιρετική αρχή φέτος στον Πλατανιά, που δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα στην σεζόν. Ο Γιώργος Μανούσος μιλάει στο Gazzetta.gr για την επιλογή του να βρεθεί στα Χανιά, το μεγάλο του δέσιμο και την αγάπη με την οικογένειά του, τα γούρια του και την πίστη του στον Θεό. Πιο αναλυτικά:

- Γιώργο ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου με τον Πλατανιά με εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια κάνετε το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου στην Λίγκα. Νιώθεις πως προσαρμόστηκες γρήγορα στην ομάδα;
Ναι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε όμως και την ανάλογη συνέχεια. Νιώθω οτι προσαρμόστηκα γρήγορα και αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια.
- Πριν την πρώτη φετινή σέντρα περιμένατε δύο νίκες και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ότι θα ήσασταν μέσα στους πρωτοπόρους;
Θέλαμε ένα διαφορετικό ξεκίνημα από τα προηγούμενα χρόνια. Από την αρχή τις προετοιμασίας έχουμε δουλέψει πολύ και στα τακτικά κομμάτια και στο θέμα αντοχής και σίγουρα ξέραμε ότι θα τα βγάλουμε όλα αυτά μέσα στο γήπεδο! Έτσι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την διακοπή είχαμε ένα θέμα: δεν μπορούσαμε να παίξουμε δυνατά φιλικά αλλα τελικά αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου και καταφέραμε να κάνουμε μία καλή αρχή. Πιστεύαμε πολύ σε αυτήν.
- Μπήκες στη σεζόν έχοντας ήδη δύο γκολ και χαρίζοντας μία από τις δύο νίκες της ομάδας σου. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι φέτος στον χανιώτικο σύλλογο;
Οι στόχοι μου είναι να δικαιώσω τα άτομα που με επέλεξαν για να ερθω στην ομάδα. Μακάρι να μπορώ να πηγαίνω καλά και να σκοράρω συνέχεια και έτσι να δίνω βαθμούς στην ομάδα. Έχω φιλοδοξίες και θα κάνω τα πάντα για να τις πετύχω.
- Που θα αφιέρωνες τα δύο σου τέρματα;
Τα 2 τέρματα που έχω βάλει, μιάς και είναι και 2 τα αφιερώνω στα κορίτσια μου. Τις δύο κορούλες μου.
- Το καλοκαίρι σε είχαν προσεγγίσει αρκετές ομάδες από την Super League. Ποιός ήταν ο βασικός λόγος που διάλεξες τον Πλατανιά;
Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που με ζητούσε και με ήθελε περισσότερο. Ήξερα και είχα ακούσει από την ποδοσφαιρική... πιάτσα ότι ο Πλατανιάς είναι ένα πολύ οργανωμένο και υγιές σωματείο και ότι υπάρχει εκεί εξαιρετικό κλίμα. Καθοριστικό ρόλο στην επιθυμία μου να πάω στην ομάδα ήταν ο κύριος Παράσχος αλλά και ο κύριος Μαθιουλάκης.
- Υπάρχει κάποιο γούρι που έχεις πριν τα ματς; Κάποια κίνηση που κάνεις ή ένα αντικείμενο που θεωρείς πως σου φέρνει καλή τύχη;
Είμαι πολύ θρήσκος. Πιστεύω πολύ στον Θεό και πάντα έχω μαζί μου κάποιες εικόνες αλλά όχι για γούρι. Τις έχω μαζί μου στους αγώνες για να με βγάζουν γερό από το γήπεδο. Γούρι μου θα έλεγα πως έχω τις δύο κόρες μου. Για την ακρίβεια τρία φιλιά από τις δύο κόρες μου και την γυναίκα μου.
- Με βάση το πως άρχισε η χρονιά για τον Πλατανιά που πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε; Βλέπεις πιθανότητα εξόδου στην Ευρώπη;
Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Δουλεύουμε κάθε βδομάδα ξεχωριστά και με βάση τον αντίπαλο. Μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά. Στο τέλος θα κάνουμε το... ταμείο και θα δούμε τι έχουμε κάνει και το που θα έχουμε φτάσει. Το κυριότερο είναι να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε καλή ομάδα.
- Η... ψαλίδα μεταξύ μεγάλων και μικρών έχει κλείσει, όπως διαπιστώνουμε στις πρώτες αγωνιστικές. Πως εκτιμάς την... μάχη του τίτλου; Περιμένεις ένα πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος σε σχέση με πέρυσι;
Πιστεύω φέτος θα ειναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Έχουν δυναμώσει πολύ όλοι πρωτοπόροι. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος όχι μόνο για τον τίτλο αλλά και το ποιοι θα μπουν πεντάδα και φυσικά ποιοι θα υποβιβαστούν. Θεωρώ πως θα υπάρχει αγωνία και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
- Ο δεσμός σου με την Μυτιλήνη και την Καλλονή παραμένει δυνατός παρότι έφυγες. Τι κρατάς από εκεί και πως βλέπεις τα πράγματα για την Καλλονή με δεδομένα τα προβλήματα που είχε και έχει;
Είμαι πολύ δεμένος με τον τόπο μου και με την Καλλονή. Έχω περάσει πολύ δυνατές στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σίγουρα αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι αυτά τα 5 χρόνια στην ομάδα ειναι ο υποβιβασμός. Για μένα όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πετυχημένα και με το παραπάνω! Η Καλλονή φέτος 'χτίζει' επάνω σε δικά της παιδιά με πολύ ταλέντο που έρχονται από την 2η ομάδα.
Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα για να εχει βάθος: μια ομάδα πρέπει να εχει δικά της παιδιά. Αυτό το έχει και πιστεύω και εύχομαι να βρει ξανά σιγά σιγά τον δρόμο της. Πιστεύω ότι θα την ξαναδούμε να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα