Χριστοβασίλης:«Εχω κάνει κουβέντα με επενδυτές»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ

Χριστοβασίλης:«Εχω κάνει κουβέντα με επενδυτές»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για το ενδεχόμενο ανέγερσης νέου γηπέδου για τον «Αγιαξ της Ηπείρου». 

Χριστοβασίλης:«Εχω κάνει κουβέντα με επενδυτές»
Για το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΣ αλλά και για την πορεία της ομάδας, μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο τηλεοπτικό κανάλι «Itv». Οπου και έδειξε αισιόδοξος. «Είμαστε σε επαφές και με τον δήμο για να μας παραχωρήσει κάποιες εκτάσεις στο ΠΕΑΚΙ. Ολα αυτά χρειάζονται οργανόγραμμα, χρειάζεται να καταθέσουμε πρότζεκ ανάπτυξης και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το γήπεδο. Το κόστος για την ανέγερση του νέου γηπέδου και των εγκαταστάσεων ανέρχεται περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ και έχω κάνει ήδη κουβέντα με επενδυτές για να βάλουν χρήματα», σχολίασε αρχικά.
 
Μετά του μεταφέρθηκε πως ίσως υπάρξουν αντιδράσεις.«Δεν μας δίνεται τίποτα, ούτε μας παραχωρείται, απλά θα εποινικιάσουμε την έκταση ώστε να εκμεταλλευτούμε τον χώρο γενικότερα για να γίνουν και άλλες υποδομές και για άλλα αθλήματα.Είμαι αισιόδοξος απλά όταν θα έχουμε όλα τα στοιχεία και όλα τα δεδομένα και καταθέσουμε την πρόταση αν μας την εγκρίνουν θέλουμε περίπου τρία χρόνια για να ολοκληρώσουμε το έργο».
 
Μετά ανέφερε πωςοι «Ζωσιμάδες» πρέπει να κατεδαφιστούν, αλλά όπως είπε 
«αυτό είναι θέμα της ΓΓΑ και όχι δικό μας». Κλείνοντας για τα ματς με Λεβαδειακό και Λάρισα που ακολουθούν σχολίασε ότι «εύχομαι να κερδίσει η ομάδα τα δύο επόμενα ματς. Είχαμε ατυχία με τον Πλατανιά αλλά πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον Λεβαδειακό που μας δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια εντός έδρας».

Best of internet