Χτύπησε και αποχώρησε από την προπόνηση ο Καρυπίδης

Δημήτρης Τομαράς
Χτύπησε και αποχώρησε από την προπόνηση ο Καρυπίδης

bet365

Πρόβλημα στον Πλατανιά στην προπόνηση της Τετάρτης με τον Καρυπίδη να χτυπάει στο χέρι του και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ομάδας ενόψει Αστέρα Τρίπολης.
Η αντίστροφη μέτρηση για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα των Χανίων ξεκίνησε. Το Σάββατο ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στην Τρίπολη, τον Αστέρα με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών και να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα σε ένα ακόμα ματς.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 7ης ημέρας της Super League, συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού. Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Γκνιάτιτς ενώ αντίθετα ο Καρυπίδης λίγο πριν από το τέλος του προγράμματος, χτύπησε το χέρι του και αποχώρησε.
Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Πέμπτη. Από τον Πλατανιά δεν εκφράζονται φόβοι εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα