Μπέντο, Κεϊρόζ και στη μέση ο Καρίμ

Αντώνης Σαούλης
Μπέντο, Κεϊρόζ και στη μέση ο Καρίμ

bet365

Η φιλία των δύο Πορτογάλων και το... scouting report για τον Ανσαριφάρντ στην Εθνική του Ιράν από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος στην Ελλάδα βρήκε την χαμένη του επαφή με τα δίχτυα. Στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (περί ου ο λόγος) όχι μόνο βοηθάει τους «κυανέρυθρους» να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά έχει ανεβάσει και τις μετοχές του με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να είναι πολύ πιθανή. Είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι (που μένει ελεύθερος).

Η περίπτωσή του ακούγεται ήδη αρκετά για την ΑΕΚ η οποία ψάχνει και σέντερ φορ. Ομως σίγουρα η «Ενωση» δεν θα παίξει μόνη της. Προς αποφυγή... παρεξηγήσεων αλλά και... διαψεύσεων Ολυμπιακός και Πανιώνιος δεν έχουν κάνει την παραμικρή κουβέντα για τον Ιρανό επιθετικό. Πως προκύπτει ο Ολυμπιακός; Μέσω του Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καλές σχέσεις με τον συμπατριώτη του και προπονητή της Εθνικής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ. Μπορεί να ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τον διαδέχθηκε στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας αλλά ο Κεϊρόζ προσπάθησε να τον συμβουλέψει κιόλας για την κατάσταση την οποία θα συναντούσε αλλά και τα προβλήματα που υπήρχαν.

Ομως τώρα ο Μπέντο είναι στον Ολυμπιακό και ο Κεϊρόζ στην Εθνική του Ιράν, ο οποίος μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι πρώτος στον προκριματικό όμιλο για την Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει συλλέξει πληροφορίες για τον 26χρονο επιθετικό του Πανιωνίου. Μέχρι εκεί όμως. Εκτός του ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του Καρντόζο, Ιντέγε και Πασιένσια δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ πως αναζητά επιθετικό.

Για τώρα. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Πόσω μάλλον όταν ο Ιρανός θα είναι κι ελεύθερος. Κι άρα οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον «κλείσει» από τον Γενάρη. Ο Ιντέγε μπορεί να φέρει πρόταση για παράδειγμα (το έκανε πέρσι τον Γενάρη) και ο Πασιένσια είναι δανεικός.

Ας κρατήσουμε για την ώρα την συγκεκριμένη πληροφορία. Γιατί όντως δεν έχει πάει το θέμα ούτε ένα βήμα παραπάνω. Απλά ο Μπέντο χρησιμοποίησε την φιλία του με τον Κεϊρόζ για ένα καλύτερο scouting report για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Το αν θα χρειαστεί να μεσολαβήσει ο φίλος για την... μεταγραφή θ' αργήσουμε για να το μάθουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα