Η διάψευση του Κουτσοκούμνη για την προσωρινή διοίκηση

Δημήτρης Τομαράς
Η διάψευση του Κουτσοκούμνη για την προσωρινή διοίκηση

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης διαψεύδει στο Gazzetta.gr την πληροφορία περί πρότασης να ηγηθεί στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο», ήταν το σχόλιο του Κύπριου παράγοντα της FIFA και προέδρου της Ομοσπονδίας της χώρας του στο Gazzetta.gr.

Σχετικά με τον Κώστα Κουτσοκούμνη είχε διαρρεύσει πληροφορία πως του προτάθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να ηγηθεί της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ.

O έμπειρος παράγοντας έκανε ανάλογη δήλωση και στα κυπριακά media. Μιλώντας στο Kerkida.net σχολίασε: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση εφόσον είμαι πρόεδρος άλλης Ομοσπονδίας (σ.σ. δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα) και επίσης δεν θα μπορούσα να δεχτώ τέτοια πρόταση αν μου γινόταν. Οποιοδήποτε συμβούλιο θα είναι υπό την εποπτεία της FIFA».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα