Θεσσαλονίκη-Μπακού-Αθήνα, μια γκαζιά δρόμος…

Θεσσαλονίκη-Μπακού-Αθήνα, μια γκαζιά δρόμος…

bet365

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κληθεί να διανύσει μια συνολική απόσταση 6.578 χιλιομέτρων, να είναι σχεδόν 7 ώρες στο αεροπλάνο για την «οδύσσεια» Θσσαλονίκη-Μπακού-Αθήνα-Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα βαρύ πρόγραμμα, με επτά αγώνες σε 22 ημέρες, κυρίως όμως έχει το ταξίδι στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ, που κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο πενταήμερο 19-24 Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του «Δικεφάλου» θα καλύψουν μια απόσταση 6.578 χιλιομέτρων για το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Μπακού, από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα και από εκεί πίσω στη «βάση» τους το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι χιλιομετρικές αποστάσεις που χωρίζουν τις τρεις πόλεις είναι:

Θεσσαλονίκη – Μπακού 2.814 χλμ. (3 ώρες και 10 λεπτά πτήση)

Μπακού – Αθήνα 3.444 χλμ. (3 ώρες και 10 λεπτά πτήση)

Αθήνα – Θεσσαλονίκη 500 χλμ (45 λεπτά πτήση).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για το Μπακού, θα διανυκτερεύσει εκεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα με την Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Η ομάδα αποφασίστηκε να προπονηθεί για δύο ημέρες επί αθηναϊκού εδάφους αποφεύγοντας την έξτρα ταλαιπωρία του ταξιδιού προς τη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην πρωτεύουσα λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ευτυχώς, για τους παίκτες του «Δικεφάλου», ο Ιβάν Σαββίδης φροντίζει, εδώ και χρόνια, η ομάδα να ταξιδεύει με πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα