Κούγιας: «Η προσφυγή έγινε για να ανατραπεί η νίκη Γραμμένου»

Κούγιας: «Η προσφυγή έγινε για να ανατραπεί η νίκη Γραμμένου»

Κούγιας: «Η προσφυγή έγινε για να ανατραπεί η νίκη Γραμμένου»

Τους λόγους που κατά την γνώμη του έγινε η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας. 

Τις καταγγελίες του Γιώργου Βούρβαχη, σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που εξέφρασε την άποψή του και για τις προθέσεις του Βίκτωρα Μητρόπουλου και το ποιος είναι πίσω από την κίνηση που έκανε, που μπλόκαραν προσωρινά τις εκλογές της ΕΠΟ. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 :
 
Για τις καταγγελίες Βούρβαχη: «Ο Βούρβαχης ξέρει από χρήματα τόσα χρόνια από το 1996. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν βδέλες στο ποδόσφαιρο. Άλλοτε εμφανίζονται ως εξυγιαντές, άλλοτε ως σύστημα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι το είπε ο Βούρβαχης. Ας το αποδείξει. Επειδή, όμως, ψηφίζουμε κι εμείς οι άλλοι, περισσεύει κάτι και για εμάς; Είναι κωμικά ποσά αυτά που αναφέρονται. Σίγουρα δίδονται λεφτά, αλλά όχι αυτά που αναφέρονται».
 
Για το αν κρύβεται κάποιος πίσω από την κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου: «Για εμένα, ναι. Αυτός που έχανε τις εκλογές. Κατά την κρίση μου, έχανε η συμπολίτευση. Κέρδιζε ο Γραμμένος και όλο το έργο έγινε για ανατραπεί η νίκη του Γραμμένου».
 
Για το ποδοσφαιρικό σύστημα: «Το σύστημα στο ποδόσφαιρο υπάρχει πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης. Το εκάστοτε λαμπερό πρόσωπο άλλαζε. Πρώτα ήταν ο Κόκκαλης, μετά ο Πατέρας πήρε τα ηνία και συνοδεύτηκε με τίτλους και στο τέλος ο Μαρινάκης που συνοδεύτηκε επίσης με τίτλους. Κανείς από τους τρεις δεν είχε σχέση με το σύστημα. Το σύστημα αποτελείται από τύπους του παρασκηνίου που ζουν από το ποδόσφαιρο. Είναι υπάλληλοι και περιβάλλον της ΕΠΟ. Αυτοί θα έχαναν τώρα. Όποια παράταξη κι αν κέρδιζε θα ήταν τελειωμένοι. Αυτή η νέα εξέλιξη διατηρεί το σύστημα».
 
Για τους συσχετισμούς δυνάμεων στην ΕΠΟ μετά τα νέα δεδομένα: «Μεγάλη χαμένη είναι η παράταξη Γραμμένου. Δεν θα δει ποτέ διοίκηση στην ΕΠΟ. Θα έρθει σε λίγες ημέρες η FIFA και θα ορίσει δική της διοίκησης. Στις εκλογές που θα γίνουν μετά, το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που προαλείφετο ως τώρα. Ούτως ή άλλως, θα έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο, όμως, που θα έχει ως ηγέτιδα δύναμη την αντιπολίτευση, όπως είχε διαμορφωθεί ως τώρα, δεν θα έχουμε».

Best of internet