Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Συνεχίζει την προετοιμασία της για τον ματς με την ΑΕΛ η Ένωση, με τις απουσίες να είναι... σταθερές.

Πρωινή προπόνηση, είχε το μενού για την ΑΕΚ την Τετάρτη, δίνοντας έτσι συνέχεια στην προετοιμασία της Ένωσης για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, είδε τους Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες να κάνουν εκ νέου ατομικό, ενώ ο Ντίντακ Βιλά που χτες χτύπησε, δούλεψε στο γυμναστήριο. Τέλος, εκτός παραμένει και ο Τζο Λέσκοτ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν υπολογίζεται, όπως είναι γνωστό, για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντίντακ Βιλά έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Τζόλεον Λέσκοτ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η προπόνηση της Πέμπτης θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα