Πέρασαν ως πρώτες στην Elite Round οι κορασίδες

Πέρασαν ως πρώτες στην Elite Round οι κορασίδες

Gazzetta team
Πέρασαν ως πρώτες στην Elite Round οι κορασίδες

bet365

Την πρόκριση για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, ως πρώτες, πήραν οι Κορασίδες μετά το 1-1 με την Σουηδία.

Ως πρώτη από τον 2ο προκριματικό όμιλο πέρασε τελικά στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Ομάδα Κορασίδων, η οποία στον τελευταίο της αγώνα αναδείχθηκε 1-1 με τη Σουηδία.

Οι νεαρές διεθνείς μας εξασφάλισαν την πρωτιά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις αντιπάλους με 7 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά ενώ οι Σουηδέζες, αντίστοιχα, είχαν 6 γκολ υπέρ και δύο κατά.

Το γκολ για την ομάδα της Σουηδίας πέτυχε η Λενίρ, που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε η Καραπέτσα στο 63ο λεπτό. Μάλιστα, η Εθνική θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αλλά η αρχηγός της και σκόρερ της ισοφάρισης έχασε πέναλτι στο 45ο λεπτό (ανατροπή της Πούλιου από την αντίπαλη γκολκίπερ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση- Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα (86' Κωνσταντινίδου), Τσιακλίδου (65' Βλασοπούλου), Πούλιου, Γεωργαντζή, Δρακωνακη (80', Στράντζαλη), Καλδή.

 

Τελευταία Νέα