Δύο μήνες παράταση για τις εκλογές, παρακολουθούν FIFA και UEFA!

Δημήτρης Τομαράς
Δύο μήνες παράταση για τις εκλογές, παρακολουθούν FIFA και UEFA!

bet365

Το... μπάχαλο καλά κρατεί για τις εκλογές της ΕΠΟ. Με 5-2 γίνεται δεκτή η προσφυγή Μητρόπουλου και δίνεται παράταση 2 μηνών αλλά απορρίπτεται αυτή της πλευράς Γραμμένου! Έτοιμες για... αντίδραση FIFA και UEFA!

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν για ακόμα μία φορά! Η προσφυγή της πλευράς Μητρόπουλου γίνεται δεκτή με ψήφους 5 - 2 από το Διαιτητικό Δικαστήριο, που δίνει δύο μήνες παράτασης εκλογών και προσωρινή διοίκηση με 21 άτομα.

Μέσα σε αυτά θα είναι 5 ή 6 επιλογές (σ.σ. μπορεί και παραπάνω) από την μεριά της... αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι από την τωρινή ΕΠΟ. Παράλληλα όμως - όπως γράψαμε και πριν - δεν γίνεται δεκτή η άλλη προσφυγή, εκείνη της πλευράς Γραμμένου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ FIFA - UEFA ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Εν μέσω όλων όσων γίνονται παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις οι FIFA και UEFA. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο παρέμβασής τους ώστε να πάμε σε λύση συναίνεσης και εκλογές στις 26 Οκτωβρίου...

Με δική τους προσωρινή διοίκηση και δική τους διαδικασία! Επιπλέον υπάρχει η πληροφορία πως οι επικείμενες εκλογές εφόσον γίνουν αρκετά μετά τις 26 του τρέχοντος μηνός να πάνε στην λογική ενός νέου συστήματος. Με νέο διευρυμένο εκλογικό σώμα που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 300 ψηφοφόρους ή και να τους ξεπεράσει.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ

Αυτήν την στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά, ειδικά από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό σε σχέση με τις αποφάσεις του Διαιτητικού. Ακόμα και το Διαιτητικό Δικαστήριο να δικαιώσει και τυπικά αύριο την πλευρά Βίκτωρα Μητρόπουλου είναι τόσες οι... ζυμώσεις από πλευράς Ομοσπονδίας, Ενώσεων, FIFA και UEFA και ακόμα και Πολιτείας που μπορεί να πάμε σε νέες ανατροπές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ. Με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής πάντως δεν γίνονται εκλογές στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά. Αυτό όμως μέχρι αύριο μπορεί να αλλάξει...

 

Τελευταία Νέα