Προπόνηση χωρίς Ιντέγε, Ρομαό, Ντα Κόστα και Ελιουνούσι

Προπόνηση χωρίς Ιντέγε, Ρομαό, Ντα Κόστα και Ελιουνούσι

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση χωρίς Ιντέγε, Ρομαό, Ντα Κόστα και Ελιουνούσι

bet365

Οι Ιντέγε και Ρομαό δεν πρόλαβαν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Οι Ντα Κόστα και Ελιούνουσι ακόμα εκτός λόγω των διεθνών υποχρεώσεων. Αναμονή για Φορτούνη.

Ο Μιλιβόγεβιτς αφίχθη Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας και επανήλθε σε ρυθμούς... Ρέντη την Τρίτη, όπως αναμενόταν να γίνει και με Καπίνο, Χουτεσιώτη, Βούρο και Τσιμίκα.

Ο Ιντέγε από την άλλη έφτασε στην Αθήνα την Τρίτη μέσω Γερμανίας αλλά δεν πρόλαβε το απογευματινό πρόγραμμα. Θα μπει κανονικά με την ομάδα από αύριο Τετάρτη ενώ το πρόγραμμα της Τρίτης δεν πρόλαβε ούτε ο Ρομαό.

Εκτός παραμένουν οι διεθνείς Ντα Κόστα και Ελιουνούσι, που είχαν ματς την Τρίτη. Κανονικά έχουν γυρίσει Σεμπά και Φιγκέιρας που είχαν έξτρα άδεια. Όσο για τον Φορτούνη υπάρχει ακόμα αναμονή. Ίσως επιχειρήσει να ανεβάσει... στροφές στο πρόγραμμά του από αύριο Τετάρτη. Για την Τετάρτη το τεχνικό επιτελείο έχει βάλει πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα