H μεγάλη μάχη-νίκη για τη Φαίδρα! (pic)

H μεγάλη μάχη-νίκη για τη Φαίδρα! (pic)

Gazzetta team
H μεγάλη μάχη-νίκη για τη Φαίδρα! (pic)

bet365

Με ανακοίνωσή της η Original 21 καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ να δείξει και πάλι το μεγαλείο του βοηθώντας ένα πανέμορφο και υπέροχο κοριτσάκι.

Από πέρυσι τέτοια εποχή έως και σήμερα ένα κορίτσι που το λένε Φαίδρα δίνει μία απίθανα δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να περπατήσει και να μιλήσει. Η οικογένεια της Original 21 ήταν στο πλευρό των γονιών της από την πρώτη στιγμή και η συμπαράσταση (έμπρακτη και ψυχολογική) και η στήριξη του μεγαλύτερου οργανωμένου οπαδικού κινήματος στη χώρα μας ήταν, είναι και θα είναι συγκλονιστική.

Ο αγώνας συνεχίζεται για το πανέμορφο και υπέροχο αυτό κοριτσάκι και όσο δύσκολος κι αν είναι, με τόσο λαό στο πλευρό της, τουλάχιστον θα παίξει ξανά στα... ίσα και μέσα στην... έδρα της! Η Φαίδρα έχει την ανάγκη για βοήθεια όλων μας και φυσικά η ανταπόκριση θα είναι τεράστια γιατί όλοι μαζί θα καταφέρουμε να τη βοηθήσουμε σ' αυτή τη μάχη που θα είναι νικηφόρα, αυτό είναι το δεδομένο, το μη διαπραγματεύσιμο.

Η Original 21 προχώρησε σε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο (προφανώς της ΑΕΚ, εννοείται πως και όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος) και οργανώνει - αφιερώνει μία μέρα όλη για την Φαίδρα στο club της Νέας Φιλαδέλφειας την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο όπου από τις 10:00 το πρωί και για όσο πάει (με ένα break δυο ωρών για το ματς) θα υπάρχουν πολλά events για τους ενδιαφερόμενους με αντίτιμο μόλις 5 ευρώ. Λεπτομέρειες θα διαβάσετε παρακάτω στη σχετική ανακοίνωση της Original 21 αλλά και στη φωτογραφία που φιλοξενούμε και είναι η πρόσκληση για την όμορφή μας Φαίδρα.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό όλοι σας μάθατε για την μικρή μας Φαίδρα και την μεγάλη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην ζωή, να περπατήσει, να μιλήσει... Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκλονιστική. Η μάχη όμως συνεχίζεται...Η οικογένεια της ORIGINAL 21 στέκεται ξανά δίπλα στην μεγάλη αυτή αγωνίστρια...
Το Σάββατο 22/10 αφιερώνουμε μια ολόκληρη ημέρα στην Φαίδρα μας και καλούμε ξανά όλους σας να βοηθήσετε... Στο club της Ν.Φιλαδέλφειας από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ διοργανώνουμε Original Tatoo Convention, όπου 6 μεγάλα studios θα χτυπάνε τατουάζ σε πολύ..original τιμή!
Κατόπιν πάμε OAKA για το ματς με τον νιόνιο (20.30), κερδίζουμε άνετα και ωραία και επιστρέφουμε ΟΛΟΙ μαζί πίσω στο club για ένα γνήσιο Rock 'n' Roll live με 4 μπάντες! Προσκλήσεις (5e) από την Παρασκευή στο Δωματιάκι και σε όλα τα στεγασμένα μας club. Παίρνουμε όλοι για όλους (συγγενείς, φίλους, γνωστούς κλπ) ακόμα και αν δεν μπορούμε να είμαστε παρών την μέρα εκείνη... Αυτός ο αγώνας θα έχει έναν μόνο νικητή... Αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί.....Μέχρι την τελική σου ΝΙΚΗ!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα