Ο Παναιτωλικός στα... θρανία κατά της βίας και του ρατσισμού!

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός στα... θρανία κατά της βίας και του ρατσισμού!

bet365

Στον Παναιτωλικό ετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κέρκυρα, όμως αυτό δεν εμπόδισε αντιπροσωπεία της ομάδας να βρεθεί σε σχολείο και να... μεταδώσει σε μαθητές το μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού!

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες, στον Παναιτωλικό έχουν αποφασίσει μια σειρά από δράσεις με κεντρικό άξονα τα σχολεία του νομού! Έτσι το πρωί της Τρίτης έγινε η πρώτη επίσκεψη σε Σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα από την πλευρά των παικτών οι Βασιλούδης, Μάκος, Ουάρντα, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροντρίγκες, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρένο Χριστοδουλίδη, βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Καινούριου και συμμετείχαν σε εκδήλωση που κεντρικό θέμα είχε τη βία και τον ρατσισμό. Οι «κυανοκίτρινοι» απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών, ενώ έδωσαν και δώρα.

Την Πέμπτη ακολουθεί η πρώτη επίσκεψη σε Σχολείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο 4ο Δημοτικό Αγρινίου. Επιλέχτηκε συμβολικά, επειδή στο κτίριό του φιλοξενούνταν δραστηριότητες της Νυχτερινής Σχολής που λειτούργησε ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα