Την Πέμπτη η απολογία του Πατίτο

Gazzetta team
Την Πέμπτη η απολογία του Πατίτο

bet365

Ο Πατίτλο απολογείται την Πέμπτη (13/10) για την γροθιά στον Φιγκέιρας, κατόπιν της πειθαρχικής δίωξης που του ασκήθηκε από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Το Ολυμπακός - ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», πέρα από θριαμβευτές τους «ερυθρόλευκους» είχε και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πατίτο.

Ο Αργεντινός άσος της Ένωσης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Φιγκέιρας, φάση που ξέφυγε από τον Σιδηρόπουλο και δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, ο παίκτης θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ για να απολογηθεί.

Η κλήση του για απολογία έγινε κατόπιν της πειθαρχικής δίωξης που του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα