Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Gazzetta team
Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ξάνθη

bet365

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, στην Λεωφόρο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τετάρτη 12/10, μέσω web με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ την Πέμπτη 13/10 η διάθεση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους.

Από την Παρασκευή 14/10 εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θ.4, από τις 9:30 έως τις 17:30, το Σάββατο 15/10 από τις 10:00 έως τις 14:00 και την Κυριακή από τις 9:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, η ηλεκτρονική διάθεση θα συνεχίζεται κανονικά μέσω της viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣΤιμή Εισιτηρίου
13, 1410 Ευρώ

5Β, 5Γ, 6, 7, 8,

1, 12

15 Ευρώ
5Α, 9, 11, 225 Ευρώ
1040 Ευρώ
380 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα