Ζάκυνθος: «Ο αγώνας για την δικαίωση συνεχίζεται»

Ζάκυνθος: «Ο αγώνας για την δικαίωση συνεχίζεται»

Ζάκυνθος: «Ο αγώνας για την δικαίωση συνεχίζεται»

Η ΠΑΕ Ζάκυνθος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως η μάχη για την δικαίωση δεν τελείωσε, παρά τα όσα ειπώθηκαν στην Λίγκα την Δευτέρα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απέχει παρασάγγας απ' την πραγματικότητα η προ ολίγου, ΠΑΡΑΝΟΜΗ- ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση του Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία "υποβιβάζει οριστικά τη Ζάκυνθο και σώζει οριστικά τον Πανελευσινιακό". Επειδή η συγκεκριμένη είδηση, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση- σύγχυση στο νησί μας, έχουμε να τονίσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας τ' ακόλουθα:

Από τις 12 Ιουλίου εκκρεμεί στην πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, καταγγελία- ένσταση της ομάδας μας, κατά της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Στις 17 του ίδιου μήνα ΟΜΟΦΩΝΑ το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, αποφάσισε να οριστικοποιήσει- επικυρώσει τη βαθμολογία, μετά τη λήξη των δικαστικών υποθέσεων Ζακύνθου- Πανελευσινιακού.

Ακολούθησε απόφαση της ΕΕΑ, καταδικαστική για τον Πανελευσινιακό στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εν συνέχεια πειθαρχική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα κατά του Πανελευσινιακού στις 3 Οκτωβρίου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από 88 ολόκληρες ημέρες ορίστηκε δικάσιμος γι' αυτήν την Πέμπτη στις 10.30 π.μ. Όλα αυτά έγιναν πριν το σημερινό Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ.

Όμως περιέργως αποκρύφτηκαν στο σημερινό Δ.Σ της Φούτμπολ Λιγκ και κάποιο "ταχυδαχτυλουργικό" χέρι, "έσπρωξε" στα ΜΜΕ την είδηση ότι έπεσε η Ζάκυνθος και σώθηκε ο Πανελευσινιακός. Αφού σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 20) εκκρεμεί καταγγελία- ένσταση στα πειθαρχικά όργανα, δεν είναι δυνατόν να γίνει επικύρωση. Είναι παράνομο!

Αύριο κιόλας, η Φούτμπολ Λιγκ καλείται να προβεί σε σωστή διόρθωση της σημερινής ανακοίνωσης της, όπως άλλωστε πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνει.

Για το φόβο των Ιουδαίων μάλιστα, θα κατατεθεί και τυπικά νέα έφεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αφού υπάρχει δεδικασμένο στην προ μηνός απόφαση της Εφέσεων υπέρ της Ζακύνθου στην υπόθεση Λαμπρόπουλου.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει. Αντίθετα είμαστε στην τελική ευθεία, αφού ορίστηκε δικάσιμος. Ο πολύμηνος αγώνας συνεχίζεται, για την οριστική δικαίωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Εκ του Δ.Σ.»

Best of internet