Σταφυλίδης: Πριν το ματς ο Σκίμπε είπε να εκτελώ εγώ!

Σταφυλίδης: Πριν το ματς ο Σκίμπε είπε να εκτελώ εγώ!

Gazzetta team
Σταφυλίδης: Πριν το ματς ο Σκίμπε είπε να εκτελώ εγώ!

bet365

Με το δικό του γκολ-φάουλ ο Κώστας Σταφυλίδης... καθάρισε την νίκη καθώς έκανε το 0-2! Ο διεθνής άσος μίλησε και για την φάση που προηγήθηκε της εκτέλεσης!

«Έχουμε 9 βαθμούς κι αυτό τα λέει όλα. Το ματς με την Βοσνία στην έδρα μας από τα πιο σημαντικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη να φτάσουμε στους 12 βαθμούς» ήταν το πρώτο σχόλιο του Σταφυλίδη στην κάμερα του OTE SPORTS ενώ στην συνέχεια κλήθηκε να αναφερθεί και στις δύο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές τονίζοντας: «Χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες μας από πολύ νωρίς. Λογικό ήταν να πέσει η απόδοση μας καθώς άλλαξαν συστήματα και μαρκαρίσματα. Το σημαντικό είναι ότι και μετά σκοράραμε και όταν έγινε το 2-0 απλά κάναμε άμυνα να τελειώσει το ματς».

Όσο αφορά το γκολ που πέτυχε, ο άσος της Άουγκσμπουργκ είπε πως «Ο Κυριάκος με τον Κώστα έκατσαν δίπλα στο τείχος. Είδα την εστία είπα να χτυπήσω εκεί, πέρασε η μπάλα μπήκε το γκολ και όλα καλά. Δουλεύω πολύ στα φάουλ στην προπόνηση και στο Άουγκσμπουργκ», ενώ για όσα προηγήθηκαν της εκτέλεσης αρκέστηκε να πει: «Ο προπονητής πριν το ματς είχε αποφασίσει να χτυπάω τα φάουλ. Απλά ο Κώστας ένιωθε καλά και πήρε την μπάλα, όμως τελικά εγώ εκτέλεσα και όλα καλά»!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα