Ξεκίνησε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα ο Φορτούνης

Ξεκίνησε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκίνησε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης σε πρώτη φάση άρχισε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα και ενώ μένει να αποσαφηνιστεί από πλευράς Ολυμπιακού η τελική ιατρική γνωμάτευση.

Ο "Φορτού" εκτός απροόπτου θα είναι εκτός με Πανιώνιο αν και ορισμένες πηγές του δίνουν ακόμα πιθανότητες να προλάβει. Στην δεδομένη χρονική στιγμή άρχισε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα ενώ μένει να ξεκαθαριστεί από μεριάς των Πειραιωτών η τελική ιατρική εκτίμηση - γνωμάτευση.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για διπλό τραυματισμό αλλά και τους φόβους και τις ανησυχίες των ιατρικών επιτελείων των Εθνικής και Ολυμπιακού. Αυτήν την στιγμή εκτιμάται πάντως πως με Αστανά θα μπορεί να είναι δεδομένα διαθέσιμος. Οι διεθνείς δεν έχουν γυρίσει ακόμα Ρέντη ενώ αναμενόταν και η επάνοδος των Φιγκέιρας και Σεμπά, που είχαν έξτρα άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα