Έπιασε δουλειά ο Λέσκοτ!

Έπιασε δουλειά ο Λέσκοτ!

Έγγραφη ενημέρωση από τον Άγγλο γιατρό στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Νικολάου και Γουίλιαμς για το πότε θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση...

Έπιασε δουλειά ο Λέσκοτ!

Όπως αναμενόταν ο Τζονλέον Λέσκοτ συμμετείχε το απόγευμα στην προπόνηση της ΑΕΚ χωρίς βέβαια να μπει σε φουλ ρυθμό (πρέπει να σημειώνουμε και τα αυτονόητα). Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ξεκίνησε ξεκίνησε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συγκεκριμένη δουλειά για να αποφορτίσει το γόνατό του και να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Λέσκοτ παρέδωσε στους ανθρώπους του ιατρικού τιμ της Ένωσης την γραπτή ενημέρωση του Άντι Γουίλιαμς ο οποίος τον εξέτασε και διέγνωσε πως δεν απαιτείται άμεσα να γίνει αρθροσκόπηση. Μάλιστα ο Άγγλος γιατρός το μεσημέρι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λάκη Νικολάου με τον οποίο συζήτησε και συναποφάσισαν να γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασης στην ουσία μέσα στην πρώτη εβδομάδα για το αν υπάρχει βελτίωση ή όχι στο ερεθισμένο γόνατο του παίκτη.

Οι Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των απόντων διεθνών, προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τρίτης, όπως και η σημερινή, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 και όπως οι επόμενες έτσι κι αυτή θα είναι κρίσιμες για τον Σιμόες προκειμένου να προλάβει να παίξει στην Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ.

Best of internet