Η Κέρκυρα βγάζει φάσεις, αλλά...

Γιώργος Ντυμένος
Η Κέρκυρα βγάζει φάσεις, αλλά...

bet365

Οι Φαίακες είναι 3η ομάδα σε τελικές στο πρωτάθλημα, αλλά χρειάζονται κατά μέσο όρο 18,5 για να σκοράρουν.
Λένε πως «οι αριθμοί» δεν λένε πάντα την αλήθεια. Στην περίπτωση της Κέρκυρας φαίνεται να ταιριάζει κουτί. Μετά από τέσσερα ματς, οι τρεις βαθμοί συγκομιδή και οι ισάριθμες ήττες θα «φωτογράφιζαν» μία μέτρια αγωνιστική κατάσταση για τους Φαίακες. Ωστόσο στο νησί καλούνται να κάνουν κανά... ευχέλαιο, καθώς κάποιος μάλλον τους έχει «καταραστεί».Δέχονται ως επί το πλείστον «αστεία» γκολ σε σχετικά λίγες φάσεις των αντιπάλων τους, ενώ από την πλευρά τους δημιουργούν προϋποθέσεις να σκοράρουν, αλλά δεν κουνάνε δίχτυ.
Με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα έκανε «τσαφ» ο Βενέτης και στην Λιβαδειά γλίστρησε ο Κουτζαβασίλης. Αν είχαν αποφευχθεί τα δύο αυτά λάθη-άτυχες στιγμές όπως και να τα πει κάποιος «μέσα» είναι, η ομάδα θα ήταν τώρα στους πέντε πόντους, σχετικά μακρυά από την ουρά. Αλλά πείτε «οκ», έγιναν. Μετά; Ως ένα σημείο, οι Φαίακες άρχιζαν να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Σε όλα τα παιχνίδια τους είχαν περισσότερες τελικές από τους αντιπάλους τους και μάλιστα στην σχετική κατηγορία είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Με συνολικά 54. Μάλιστα αρκετές από αυτές είναι «κανονικές», όχι δηλαδή τίποτα ξεψυχισμένα μακρινά σουτ που λογίζονται ως τελική. Οι 30 έχουν γίνει μέσα από τα αντίπαλα καρέ, αριθμός που φέρνει την ομάδα στην 4η θέση της Σούπερ Λιγκ (πίσω από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό). Αλλά κάτι το άγχος που πλέον αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι όλα μαζί, γκολ δεν μπαίνει. Μόλις τρία τέρματα ενεργητικό και χρειάζεται 18,5 τελικές για να σκοράρει. Την στιγμή που έχει δεχθεί τέσσερα με σχεδόν τις μισές τελικές (30) και οι αντίπαλοί της παραβιάζουν την εστία της κάθε 7,5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα