Η μίνι... περιπέτεια του Αυλωνίτη!

Η μίνι... περιπέτεια του Αυλωνίτη!

Δημήτρης Τομαράς
Η μίνι... περιπέτεια του Αυλωνίτη!

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει το τι ακριβώς συνέβη με τον Τάσο Αυλωνίτη, το χρόνιο πρόβλημα της υγείας του και την προσπάθειά του να φύγει ξανά στο εξωτερικό τον Γενάρη.

Από τις 7 Ιουλίου το Gazzetta.gr σας είχαμε επισημάνει για το πρόβλημα του Αυλωνίτη. Το σύνδρομο κοιλιακών που είχε ο Χαλκιδαίος στόπερ τον ταλαιπωρούσε από πέρυσι ενώ είχε ήδη προηγηθεί μία επέμβαση στην προσπάθειά του να βρει... γιατρειά.

Επειδή όμως η κατάστασή του δεν βελτιωνόταν και ακόμα και στην Αυστρία έπαιζε με πόνους και προβλήματα και χρειαζόταν αγωγές, κατέφυγε στην λύση μίας δεύτερης επέμβασης. Με αυτήν την επέμβαση - που έγινε στο Ιατρικό Αμαρουσίου από χειρούργο κ. Κωνσταντινίδη - τοποθετήθηκε πλέγμα στους κοιλιακούς του και ενώ αντιμετωπίστηκε και ένα ακόμα πρόβλημα που είχε στο συγκεκριμένο σημείο. Όλη αυτή η ιστορία πήγε πίσω τον Τάσο Αυλωνίτη που είχε κρούσεις από ομάδες από Αυστρία και Γερμανία (σ.σ. και αλλού από εξωτερικό) αλλά και ενδιαφέρον από συλλόγους της Super League.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΛΗΡΗΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Αυλωνίτης ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό από τότε που ήταν στην Αυστρία για το πρόβλημά του. Ο Ολυμπιακός τον στήριξε στο 100% και ο Χρήστος Θέος ήταν στο πλευρό του σε ότι χρειάστηκε.

Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος σέντερ μπακ έκανε θεραπείες και λίγο ενδυνάμωση και από αυτήν την Τετάρτη ξεκινάει πισίνα στον Ρέντη και μετά έξτρα πρόγραμμα. Με την συμβολή του Χρήστου Μουρίκη θα κάνει πρόγραμμα με τρέξιμο, αντοχή, γυμναστήριο και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Τάσος Αυλωνίτης συνεχίζει να έχει ως στόχο του να βρει ομάδα στο εξωτερικό και προς τα εκεί θα κινηθεί τον Γενάρη. Εξάλλου και το καλοκαίρι είχε την ίδια στόχευση από την στιγμή που ήξερε πως δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα