Οι Αλγερινοί του... έφτιαξαν την ημέρα

Οι Αλγερινοί του... έφτιαξαν την ημέρα

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει επενδύσει πολλά στην ουσιαστική ενσωμάτωση των Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα και εκτιμά ότι οι δύο Αλγερινοί θα ανεβάσουν την ποιότητα του φετινού Άρη.

Οι Αλγερινοί του... έφτιαξαν την ημέρα

Αυτό που στην ευρεία μάζα των φιλάθλων φαίνεται εξαιρετικά απλό, στη δουλειά ενός προπονητή είναι σύνθετο. Η ουσιαστική ένταξη ενός παίκτη στο σύνολο είναι μια δύσκολη διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο, υπομονή και κυρίως τη συμμετοχή όλων. Από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας, ο Άρης υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία λόγω του αριθμού των μεταγραφών που έγιναν αλλά και του χρόνου ενσωμάτωσης τους στην ομάδα. Μέσα σε αυτούς είναι και οι Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκερά.

 

Δεν αμφισβητείται η άποψη ότι οι Αλγερινοί εντάσσονται στη συνομοταξία των παικτών του Άρη που έχουν παραστάσεις, αλλά και την εμπειρία διαχείρισης καταστάσεων. Πάνω σε αυτά τα δεδομένα ποντάρει και ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν κρύβει μάλιστα την αισιοδοξία του ότι ο Άρης θα ανέβει επίπεδο από τη στιγμή που οι δύο Αλγερινοί θα αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο προπονητής του Άρη έχει δώσει στους παίκτες τον χρόνο που χρειαζόταν, αντιλαμβανόμενος ότι αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλύτερα τον οργανισμό τους και τις αντοχές του.

 

Η ικανοποίηση του Νίκου Αναστόπουλου φάνηκε από το χθεσινό (9/10) φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19. Ο Τζιμπούρ έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, ενώ στα περίπου 60 λεπτά συμμετοχής του, ο Μπουγκερά επιβεβαίωσε την ποιότητά του, αλλά είναι φανερό ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Best of internet