Μολέδο: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Μολέδο: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Νίκος Αθανασίου
Μολέδο: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έθεσε τον στόχο του Παναθηναϊκού για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι και φέτος εκ των κορυφαίων του «τριφυλλιού» και μιλώντας μετά το φιλικό στην Ελευσίνα, ξεκαθάρισε πως στόχος των «πρασίνων» είναι μόνο οι νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ηταν ένα φιλικό για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και την εβδομάδα που έρχεται θα προπονηθούμε σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα είναι δυνατό. Πλέον δεν υπάρχουν διαφορές…» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Πάμε σε κάθε αναμέτρηση για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, για να διατηρηθούμε πρώτοι. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τα δύσκολα, συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη και νιώθω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα