«Ο Αίας ανήκει ξανά στην Σαλαμίνα»!

«Ο Αίας ανήκει ξανά στην Σαλαμίνα»!

«Ο Αίας ανήκει ξανά στην Σαλαμίνα»!

Η νέα διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ξεκαθαρίζει πως το σωματείο γύρισε σελίδα, ανήκει και πάλι στους ανθρώπους που το αγαπούν και ζητά συστράτευση για να επιστρέψει ο «Άγιαξ» εκεί που του αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα δύσκολα πέρασαν. Οι άνθρωποι που κρατούσαν «δέσμιο» το σωματείο μας, αποτελούν παρελθόν από το καλοκαίρι με δικαστική απόφαση! Ο Αίαντας Σαλαμίνας ανήκει και πάλι στο νησί, ανήκει ξανά στους ανθρώπους που τον αγαπούν, σε εκείνους που κόντρα σε όλους και σε όλα κράτησαν όρθια την ομάδα, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην τεράστια ιστορία της!

Στην διοίκηση βρίσκονται νέοι αλλά και έμπειροι επιχειρηματίες της Σαλαμίνας, τους οποίους ενώνει η αγάπη για τον «Άγιαξ»! Από το πουθενά, από την καμένη γη που παραλάβαμε, δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα δώσει «μάχη» για την άνοδο στην Α' Πειραιά και άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία των ακαδημίων. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια, τα φυτώρια της ομάδας να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό του νησιού.

Σε αυτή την νέα προσπάθεια, δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ. Θέλουμε δίπλα μας όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας, τον Δήμο του νησιού, όλους όσοι είναι σε θέση να βάλουν ένα «λιθαράκι» για την επιστροφή του Αίαντα εκεί που του αξίζει!

Τα δύσκολα πέρασαν, τα καλύτερα έρχονται...».

Best of internet