Οι αρχικές σκέψεις Μπέντο για Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Οι αρχικές σκέψεις Μπέντο για Πανιώνιο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο δεν θέλει να ρισκάρει για τον Κώστα Φορτούνη και προσανατολίζεται να έχει βασικό με Πανιώνιο τον Μάρκο Μάριν. Οι πρώτες σκέψεις.

Ο Στέφανος Καπίνο θα είναι βασικός κίπερ και λογικά ο Ντιόγο Φιγκέιρας και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια θα είναι δεξιά και αριστερά στην άμυνα.

Οι δύο στόπερ θα είναι μάλλον ο Μποτία με τον Βιάνα με δεδομένο και το πρόβλημα του Ντα Κόστα και από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από τον Μιλιβόγεβιτς για το κέντρο. Το εάν ξεκινήσει και έχει δίπλα του τον Καμπιάσο ή τον Μάρτινς ή εάν πάρει ανάσες και δούμε διαφορετικό δίδυμο στον άξονα. Υπάρχει φυσικά και ο Ρομαό. Επιτελικός ο Μάριν και το προβάδισμα για την τριάδα της επίθεσης το έχουν οι Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Ο Μπέντο ήδη... πονοκεφαλιάζει και θα μιλήσει με όλους τους παίκτες του αλλά σε πρώτη φάση σκέφτεται να μην ρισκάρει με Φορτούνη και μήπως πρέπει να δώσει ανάσες στον "Μίλι". Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός θα έχει "κατασκόπους" στο προσεχές ματς της Αστανά ενώ και η ομάδα από το Καζακστάν θα στείλει άτομό της στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα