Κούγιας: «Να γίνει... κάστρο»

Κούγιας: «Να γίνει... κάστρο»

bet365

Με... οδηγό το ματς με τον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και ζήτησε νέα νίκη.

Να κάνει το γήπεδό της... κάστρο, θέλει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία», ευχήθηκε νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ.

«Δεν έχουμε καμία διάθεση ρεβανσισμού αν και το παιχνίδι εκείνο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας πλήγωσε. Απεναντίας θα φιλοξενήσουμε τους διοικητικούς της ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο και αγωνιστικά ας κερδίσει ο καλύτερος.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το γήπεδο μας ένα απόρθητο κάστρο το οποίο πιστεύω θα το καταφέρουμε τη φετινή περίοδο δεδομένου μάλιστα τη μεγάλη μας νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα