Ξανά... παρών στην φιλεκπαιδευτική δράση ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Ξανά... παρών στην φιλεκπαιδευτική δράση ο Παναιτωλικός!

bet365

Παράλληλα με την έντονη αγωνιστική δραστηριότητα, στον Παναιτωλικό δεν ξεχνούν και το φιλεκπαιδευτικό τους έργο και για άλλη μια χρονιά έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να το αναδείξουν!

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της, η Αγρινιώτικη ΠΑΕ έκανε γνωστή μια σειρά δράσεων που θα αναπτυχθούν μέσα στην χρονιά και οι οποίες έχουν ως εξής:

1. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καταρτίζεται πρόγραμμα επισκέψεων στα Σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας. Μεταξύ αυτών Σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία του νομού, προκειμένου οι μαθητές τους να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Με την ευκαιρία των επισκέψεων θα διοργανωθούν στα Σχολεία εκδηλώσεις με θέματα πρόληψης της Βίας και του Ρατσισμού, όπου οι ποδοσφαιριστές μας θα τοποθετηθούν, θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους και θα συζητήσουν με τους μαθητές.

2. Καθιερώνεται ως Κερκίδα των Σχολείων η Θύρα 3, με τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε 300 – 500 μαθητές ανά αγώνα, στους οποίους θα προσφέρονται δώρα γηπέδου (σημαιάκια και άλλα).

3.Θα διατεθούν και φέτος δωρεάν οι εγκαταστάσεις μας, τόσο στο προπονητικό κέντρο Emileon, όσο και στο γήπεδο Παναιτωλικού, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών των Σχολείων του νομού.

4.Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης, θα διοργανωθεί την άνοιξη η εκδήλωση που σημείωσε τεράστια επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια και καθιερώνεται πλέον ως θεσμός: Η μεγάλη γιορτή που φιλοξενείται στο γήπεδο Παναιτωλικού και δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα Σχολεία να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν. Χιλιάδες μαθητές θα βρεθούν ξανά εκεί να απολαύσουν τον αθλητισμό, να συμμετάσχουν στη γιορτή και να ενώσουν τις φωνές τους στέλνοντας και φέτος ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. (Η εκδήλωση του 2015 ήταν αφιερωμένη κατά της Βίας, του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας, του Bullying. Η εκδήλωση του 2015 ήταν αφιερωμένη στο προσφυγικό).

5.Με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης θα εξετάσουμε την διοργάνωση και άλλων δράσεων από κοινού, ενώ θα επαναφέρουμε και παλιότερη πρότασή μας για Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας, με την αρωγή της ΕΠΣΑ.

6. Συμβολικά η πρώτη φετινή επίσκεψη της ομάδας μας σε Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα γίνει στο 4ο Δημοτικό Αγρινίου, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10.00. Στο κτίριο του οποίου φιλοξενούνταν δραστηριότητες (εξετάσεις, τελετές κ.α.) τωνΝυχτερινών Σχολών του Παναιτωλικού. Οι μαθητές θα ενημερωθούν για το Φιλεκπαιδευτικό έργο και γενικότερα για την ιστορία του Συλλόγου μας, ενώ θα προσφερθούν και δώρα. Η πρώτη επίσκεψη σε Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, στο Γυμνάσιο Καινούριου, ώρα 12.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα