Το…σύστημα κι η…κανονικότητα μέσα από Ιντέγε και Κοσιελνί!

Το…σύστημα κι η…κανονικότητα μέσα από Ιντέγε και Κοσιελνί!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για κανονικά γκολ, αλλά με τα χέρια!

Έβλεπα τις προάλλες στον OTE TV τα στιγμιότυπα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Τα χαζεύω κάθε εβδομάδα-και του ισπανικού και του ιταλικού και του γερμανικού, αφού δεν έχω πολύ χρόνο για να βλέπω ολόκληρα παιχνίδια από αυτά τα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε με αυτό τον τρόπο έχω τουλάχιστον μία εικόνα.

Καλά, δεν θα σας πω γενικά για τα διαιτητικά όργια που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στα μεγάλα πρωταθλήματα-δεν θα έχει νόημα, αφού πρέπει να γράφω εδώ κάθε βδομάδα τις κάλτσες μου και θα ήταν και βαρετό.

Μόνο θα αναφερθώ στο πώς κέρδισε η Άρσεναλ στο τελευταίο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα της με την Μπέρνλεϊ, 1-0. Δείτε αν θέλετε το βιντεάκι από το 3.00. Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=s_S7BP45uww.

Κι απλά ρίξτε και μία ματιά στο περσινό Βέροια-Ολυμπιακός 0-2, με το γκολ του Ιντέγε, που είχε έτσι ανοίξει το σκορ. Κι όχι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά στο 55’. Και με τον Ολυμπιακό τότε να είχε ξεφύγει ήδη του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Εδώ είναι: https://www.youtube.com/watch?v=in0zUF7eK98.

Βλέπετε που είχε τα χέρια ο Ιντέγε. Και που είχε τα χέρια ο Κοσιελνί-και δεν το πάω και για περίπτωση οφσάϊντ. Και τα δύο γκολ μέτρησαν. Κανονικότατα. Στην Ελλάδα μίλησαν όλοι για τον…Μήτσιο και το…σύστημα που βοηθάει τον Ολυμπιακό! Στην Αγγλία;…

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν θα μας τρελάνουν! Για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ, φταίει το σύστημα. Για οτιδήποτε που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, βεβαίως. Όταν συμβαίνει με τους άλλους, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν είναι σύστημα, είναι…κανονικότητα. Η επιστροφή στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου!

Παρεμπιπτόντως, φαντάζομαι ότι προσέξατε και πόσο έξαλλα πανηγύρισαν το νικητήριο γκολ οι οπαδοί της Άρσεναλ κι ο Βενγκέρ. Μόνο…ντροπαλούς δεν τους είδα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.