Το…σύστημα κι η…κανονικότητα μέσα από Ιντέγε και Κοσιελνί!

Το…σύστημα κι η…κανονικότητα μέσα από Ιντέγε και Κοσιελνί!

Το…σύστημα κι η…κανονικότητα μέσα από Ιντέγε και Κοσιελνί!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για κανονικά γκολ, αλλά με τα χέρια!

Έβλεπα τις προάλλες στον OTE TV τα στιγμιότυπα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Τα χαζεύω κάθε εβδομάδα-και του ισπανικού και του ιταλικού και του γερμανικού, αφού δεν έχω πολύ χρόνο για να βλέπω ολόκληρα παιχνίδια από αυτά τα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε με αυτό τον τρόπο έχω τουλάχιστον μία εικόνα.

Καλά, δεν θα σας πω γενικά για τα διαιτητικά όργια που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στα μεγάλα πρωταθλήματα-δεν θα έχει νόημα, αφού πρέπει να γράφω εδώ κάθε βδομάδα τις κάλτσες μου και θα ήταν και βαρετό.

Μόνο θα αναφερθώ στο πώς κέρδισε η Άρσεναλ στο τελευταίο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα της με την Μπέρνλεϊ, 1-0. Δείτε αν θέλετε το βιντεάκι από το 3.00. Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=s_S7BP45uww.

Κι απλά ρίξτε και μία ματιά στο περσινό Βέροια-Ολυμπιακός 0-2, με το γκολ του Ιντέγε, που είχε έτσι ανοίξει το σκορ. Κι όχι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά στο 55’. Και με τον Ολυμπιακό τότε να είχε ξεφύγει ήδη του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Εδώ είναι: https://www.youtube.com/watch?v=in0zUF7eK98.

Βλέπετε που είχε τα χέρια ο Ιντέγε. Και που είχε τα χέρια ο Κοσιελνί-και δεν το πάω και για περίπτωση οφσάϊντ. Και τα δύο γκολ μέτρησαν. Κανονικότατα. Στην Ελλάδα μίλησαν όλοι για τον…Μήτσιο και το…σύστημα που βοηθάει τον Ολυμπιακό! Στην Αγγλία;…

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν θα μας τρελάνουν! Για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ, φταίει το σύστημα. Για οτιδήποτε που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, βεβαίως. Όταν συμβαίνει με τους άλλους, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν είναι σύστημα, είναι…κανονικότητα. Η επιστροφή στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου!

Παρεμπιπτόντως, φαντάζομαι ότι προσέξατε και πόσο έξαλλα πανηγύρισαν το νικητήριο γκολ οι οπαδοί της Άρσεναλ κι ο Βενγκέρ. Μόνο…ντροπαλούς δεν τους είδα…

Best of internet