«Η θέση μου είναι πίσω από τον φορ...»

«Η θέση μου είναι πίσω από τον φορ...»

Gazzetta team
«Η θέση μου είναι πίσω από τον φορ...»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πρωταγωνίστησε, με τα δύο γκολ που πέτυχε, στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι και μίλησε για τη σχέση του με το γκολ, και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Βασικά το ερώτημα που τίθεται, εδώ και καιρό, είναι πια είναι η θέση του μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος το ξεκαθαρίζει. «Πίσω από τον φορ. Εκεί μπορείς να πασάρεις, να δημιουργήσεις. Ειδικά όταν οι άμυνες δεν είναι κλειστές είναι εύκολο να δημιουργείς. Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουμε και όταν ο αντίπαλος παίζει μαζικά στην άμυνα. Σε κάθε περίπτωση εκεί μου αρέσει να αγωνίζομαι. Πάντως νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, μου αρέσει που είμαι εδώ και θέλω να βγάλω τον καλό μου εαυτό στη συνέχεια. Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον επόμενο επίσημο αγώνα, να δούμε και ποια θα είναι η κατάσταση των διεθνών που έλειπαν όλο αυτό το διάστημα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του Πρωταθλήματος και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν»

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Παρτιζάν σχολίασε:

«Φυσικά πάντα όταν σκοράρεις, ακόμη και στην προπόνηση είναι ωραίο συναίσθημα. Χαίρομαι που πέτυχα δυο γκολ έστω και στο φιλικό παιχνίδι και αυτό που θέλω είναι να σκοράρω και στους επίσημους αγώνες και να δείξω πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχετε δει μέχρι στιγμής από μένα», ανέφερε αρχικά.

-Σας βοήθησε και το ότι η Παρτιζάν έπαιξε χωρίς σκοπιμότητα;

«Φυσικά γιατί και αυτή ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν κλείστηκε πίσω, θέλησε και αυτή να δημιουργήσει επιθετικά και έτσι έχεις ως ομάδα την ευκαιρία να βρεις χώρους και να το εκμεταλλευτείς»

- Στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντι του δυο ομάδες που έπαιξαν μόνο άμυνα και δεν κατάφερε να τις διασπάσει.

«Ναι, χάσαμε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς. Πιστεύω όμως ότι σε αυτά τα δυο ματς μας έλειψε και η τύχη και θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Πράγματι διακρίνω ότι ναι μεν στα περισσότερα παιχνίδια παίρνουμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι θετικό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευόμαστε τον έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ. Αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά στάνταρ. Σταδιακά αποκτούμε και ομοιογένεια. Άρα, θα γινόμαστε καλύτεροι και στην πορεία θα δείξουμε την πραγματική δύναμη του ΠΑΟΚ».

-Σας έχει αγχώσει ενόψει και της συνέχειας ότι χάσατε τέσσερις βαθμούς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές;

«Δεν θα πω ότι δεν μας πειράζει. Πολύ απλά διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία αν το δει κανείς έτσι ψυχρά. Αλλά από την άλλη είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν ανησυχώ όμως γιατί βλέπω την ομάδα. Άλλωστε έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος καθώς θα παίξουμε με τους διεκδικητές του τίτλου και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά».

-Tην Κυριακή δεν αποκλείεται και ο Ηρακλής κάπως έτσι θα παίξει...

«Το γνωρίζω. Για αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να είμαστε καλοί και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε την νίκη που τη χρειαζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα