Στη Σουηδία για Ελμ ο Μαϊστόροβιτς (vids)

Στη Σουηδία για Ελμ ο Μαϊστόροβιτς (vids)

Gazzetta team
Στη Σουηδία για Ελμ ο Μαϊστόροβιτς (vids)

bet365

Τον Ράσμους Ελμ που μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο έχουν... βάλει στο μάτι στην ΑΕΚ. Στη Σουηδία για τον παίκτη βρέθηκε ο Μαϊστόροβιτς.

Σύμφωνα με την «Live Sport» o Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πήγε το Σαββατοκύριακο στη Σουηδία για τον παίκτη κι η υπόθεση μοιάζει να είναι προχωρημένη.

Ο 28χρονος παίζει στο κέντρο και μαζί με τους Γιόχανσον-Σιμόες αναμένεται να δυναμώσει αισθητά τον άξονα της ΑΕΚ - αν φυσικά τελεσφορήσει η υπόθεση.

Το θετικό για το «δικέφαλο» είναι πως ο παίκτης μείνει το Δεκέμβριo ελεύθερος από την Κάλμαρ από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Από το 2009 έως το 2012 αγωνίστηκε στην Άλκμααρ και την τριετία 2012-2015 φόρεσε την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 2015 επέστρεψε στην Κάλμαρ ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής Σουηδίας. Από το 2009 είναι μέλος της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα