Μπερνεάνου: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό στην Τρίπολη»

Gazzetta team
Μπερνεάνου: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό στην Τρίπολη»

bet365

Μετά το φιλικό με τον Κισσαμικό ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργος Μπερνεάνου είπε πως η ομάδα των Χανίων μπορεί κάτι καλό κόντρα στον Αστέρα.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι και καλοί, όπως είμαστε κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Εμείς όμως αν είμαστε αυτοί που πρέπει σίγουρα θα έχουμε κάτι θετικό».

Για το αν αποτελεί παγίδα το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και ο Πλατανιάς από την άλλη είναι αήττητος: «Γι’ αυτό παίζει ρόλο η συγκέντρωση που θα δοθεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Μη ξεχνάτε ότι είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες μπορεί να μη ξεκίνησαν καλά αλλά η πορεία θα δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο. Εμείς δεν στεκόμαστε στο ξεκίνημα που κάναμε, από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε βάλει τους στόχους για τη φετινή σεζόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το φιλικό με τον Κισσαμικό: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν. Σίγουρα ο Κισσαμικός είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και πολλές φορές -ξέρετε- η κατηγορία δεν παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Εκμεταλλευτήκαμε όλη την εβδομάδα ώστε να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα που έχουμε το ερχόμενο Σάββατο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα