Η ομιλία Σκίμπε πριν την Εσθονία

Δημήτρης Τομαράς
Η ομιλία Σκίμπε πριν την Εσθονία

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα με την Εσθονία. Τι ζήτησε και που έδωσε έμφαση για τον αγώνα της Δευτέρας.

Ο Γερμανός είχε τα... παράπονά του για τον αγώνα με την Κύπρο και ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του το τι θέλει και το τι περιμένει να αλλάξουν. Όλα αυτά παραμονές του Εσθονία - Ελλάδα.

Ανάμεσα στα άλλα ο Μίκαελ Σκίμπε είπε προς τους παίκτες του: «Θέλω από εσάς πιο πολύ τρέξιμο. Με την Κύπρο δεν τρέχαμε τόσο πολύ και αφήναμε πολλά κενά ανάμεσα στις γραμμές μας. Αυτό είναι πρόβλημα για εμάς διότι εκτός από το ότι δεν υπάρχει καλή συνεργασία μπροστά, υπάρχει και... θέμα με τους χώρους που μπορεί να βρίσκει ο αντίπαλος όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του.
Στο το πως πιέζαμε όταν οι άλλοι είχαν την μπάλα πήγαμε αρκετά καλά αλλά οφείλουμε να καλύπτουμε σωστά τους χώρους. Οι γραμμές να είναι όσο πιο κοντά γίνεται. Εάν το κάνουμε αυτό τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά για εμάς. Να θυμάστε καλά το τι θέλουμε από τον αγώνα και από τον αντίπαλο. Το ματς στην Εσθονία θα είναι δύσκολο».
Στην Εσθονία οι διεθνείς βρήκαν δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο και υγρασία. Για την Δευτέρα υπάρχει και η πιθανότητα βροχόπτωσης. Στα της προπόνησης ο Σκίμπε δούλεψε πολύ με τελειώματα αλλά και κατοχή και κυκλοφορία μπάλας.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα