Αναγνώριση για το Manchester United Greek Supporters Club

Αναγνώριση για το Manchester United Greek Supporters Club

Gazzetta team
Αναγνώριση για το Manchester United Greek Supporters Club

bet365

Μεγάλη αναγνώριση για το Manchester United Greek Supporters Club, αφού έγινε ο 7ος πολυπληθέστερος σύνδεσμος της ομάδας στον κόσμο.

Μια μεγάλη διάκριση γνώρισε το Manchester United Greek Supporters Club από την ίδια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από τέσσερα χρόνια και δύο μήνες επίσημης λειτουργίας, ο αναγνωρισμένος σύνδεσμος με έδρα την Αθήνα (Χρυσοστόμου Σμύρνης 20, Αιγάλεω) αλλά με μέλη από όλη την Ελλάδα είναι ο 7ος πολυπληθέστερος στον κόσμο, με 273 εγγεγραμμένα μέλη για τη σεζόν 2016-17!

Η σχετική λίστα που βλέπετε στη φωτογραφία, αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας www.manutd.com και αποδεικνύει τη δυναμική των εν Ελλάδι «κόκκινων διαβόλων» που πλασαρίστηκαν ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις του συνδεσμιακού κινήματος της Γιουνάιτεντ, όπως αυτές της Απω Ανατολής, της Σκανδιναβίας αλλά και της Αγγλίας. Το Manchester United Greek Supporters Club παρουσίασε το σημαντικό αυτό επίτευγμά του μέσω του γκρουπ του στο Facebook (https://www.facebook.com/MUGSC/) με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε μια χώρα που βρίσκεται στη δίνη οικονομικής κρίσης, σε μία χώρα αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το Manchester, το MANCHESTER UNITED GREEK SUPPORTERS CLUB απαντάει με πράξεις και όχι με λόγια και λεζάντες. Μέσα στα 4 και κάτι χρόνια λειτουργίας του, χάρη στη στήριξη και την βοήθεια ΟΛΩΝ σας έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό για τα ελληνικά, και όχι μόνο δεδομένα. Με 273 ΕΝΕΡΓΑ επίσημα μέλη στην United μέχρι στιγμής για την τρέχουσα σεζόν, νούμερο πραγματικά ασύλληπτο, με 6 εισιτήρια διαρκείας, με 512 εγγεγραμμένα μέλη συνολικά, με δικό του στεγασμένο χώρο που έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από όλους όσους το έχουν επισκεφτεί, Έλληνες και ξένους, αλλά ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ με διαρκή παρουσία όπου αγωνίζεται η φανέλα με τον διάβολο, εξαντλώντας σε πολλούς αγώνες τα εισιτήρια που μας αναλογούν, βρίσκεται στην 7η θέση, σε αριθμό ενεργών μελών, ανάμεσα σε όλα τα Supporters Clubs παγκοσμίως!

Φυσικά και δεν εφησυχάζουμε, ούτε επαναπαυόμαστε. Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών δεν σταματάνε αλλά συνεχίζονται καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή όλης αυτής της προσπάθειας για να γιγαντωθεί το οπαδικό κίνημα της United στην Ελλάδα και να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να κάνουν το όνειρο να βρεθούν στις εξέδρες του Οld Trafford πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ.

We All Follow United
For the LOVE not the money

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα