Σκίμπε: «Όλα για την πρόκριση»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Όλα για την πρόκριση»! (vids)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε ενόψει Εσθονίας επανέλαβε πως εκείνος και οι διεθνείς του θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την παρουσία της Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ.
Ο Γερμανός εκλέκτορας επισήμανε ανάμεσα στα άλλα:
Το ότι η Εσθονία θα έχει άλλον τεχνικό: Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλον προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές στην ομάδα που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση.
Την Εσθονία και το τι ζητάει η Ελλάδα από το ματς: Η Εθνική Εσθονίας τα πηγαίνει καλά αλλά εμείς ως βασικό μας στόχο έχουμς τους τρεις πόντους. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι μας για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ.
Την Ελλάδα στην παρούσα φάση: Θεωρώ πως κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Είναι σκληρό όταν υπάρχει η ήττα. Πρέπει να παλέψουμε πολύ, να τρέξουμε πολύ και να πετύχουμε τον στόχο μας.
Τον Ρανιέρι και τα σημερινά χαρακτηριστικά της Εθνικής: Για μένα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα σε σχέση με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Εκείνος είχε λιγότερο χρόνο από εμένα. Για την Εθνική τότε ήταν πολύ βασικό το να παίρνει αποτελέσματα. Μίλησα με πολλούς παίκτες μας και κάναμε τις απαιτούμενες αλλαγές. Θεωρώ πολύ βασικό όποιος παίζει για την Εθνική, να παίζει με μυαλό, καρδιά και ψυχή. Να τα δίνει όλα. Και αυτό κάνουμε εμείς.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα