«Απέδρασε» στις καθυστερήσεις η Ιταλία!

Gazzetta team
«Απέδρασε» στις καθυστερήσεις η Ιταλία!

bet365

Η Ιταλία έκανε την ανατροπή με γκολ του Ιμόμπιλε στις καθυστερήσεις και έφυγε με νίκη από τα Σκόπια (3-2). Νίκες για Ισπανία, Ισλανδία, Ιρλανδία και Σερβία.

Μετά το 1-1 με την Ισπανία, η Ιταλία πήγε στα Σκόπια για τη νίκη και την πήρε, αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Νεστορόφσκι στο 18' και με τους Ιταλούς να ανοίγουν το σκορ στο 24' με το κοντινό σουτ του Μπελότι μετά το κόρνερ του Μπερναρντέσκι (0-1). Η Σκουάντρα Ατζούρα κράτησε εύκολα το προβάδισμα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ...

Στο 57' η λάθος πάσα του Βεράτι έβγαλε τους Σκοπιανούς στην κόντρα και ο Νεστορόφσκι έκανε το 1-1, για να έρθει αμέσως μετά, στο 59', το 2-1 από το σουτ του Χασάνι μετά το λάθος του Μπερναρντέσκι και γενικά της άμυνας στη σέντρα που έγινε αρχικά. Η Ιταλία τα είχε χαμένα και οι γηπεδούχοι πήγαν για το 3-1 αλλά ο Μπουφόν έκανε διπλή επέμβαση στο 62' σε προσπάθεια του Ιμπραχίμι, όπως απέκρουσε και στο 71' την κεφαλιά του Μοϊσόφ. Το ματς δεν πήγαινε καλά για τους Ατζούρι αλλά στο 75' ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Ιμόμπιλε μετά το γύρισμα του Καντρέβα (2-2). Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος η ομάδα του Τζιαμπιέρο Βεντούρα πίεσε και στο 92' λυτρώθηκε με την κεφαλιά του Ιμόμπιλε (δεύτερο γκολ) στο πίσω δοκάρι, μετά το γέμισμα του Καντρέβα (2-3)!

Δίκαια η Ισπανία
Η Ισπανία ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφυγε με νίκη 2-0 από την Αλβανία, για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του 7ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να κλειστούν από το ξεκίνημα στα καρέ τους, δεν απείλησαν καθόλου τον Ντε Χέα, όμως κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Οι παίκτες του Λοπετέγκι ήταν καλύτεροι, όμως χρειάστηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα Μπερίσα, για να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τον Ντιέγκο Κόστα στο 55’. Στο 63’ τελείωσαν τα πάντα, όταν ο Νολίτο με προσωπική ενέργεια έκανε το 2-0, με τους Ισπανούς να έχουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος, όμως να κατεβάζουν ταχύτητα και να κρατάνε εύκολα τη νίκη.

Με σούπερ Τάντιτς
Ο Τάντιτς ήταν εντυπωσιακός και η Σερβία πέρασε και το εμπόδιο της Αυστρία επικρατώντας 3-2! Ηταν το δεύτερο σερί τρίποντο, ενώ παραμένει αήττητη στον όμιλο. Απίθανο ματς, με τους Σέρβους. Μόλις στο 6' ο Τάντιτς μοίρασε και ο Μίτροβιτς πέτυχε το 1-0. Η απάντηση των Αυστριακών ήταν άμεση, αφού στο 15' ο Σάμπιτζερ ισοφάρισε. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλα, ο Τάντιτς σε μεγάλη βραδιά και στο 23' ήρθε το δεύτερο γκολ. Νέα ασίστ, πάλι ο Μίτροβιτς το τέρμα για το 2-1. Οι Αυστριακοί μπήκαν πιο δυνατά στο β' μέρος και ο Γιάνκο πέτυχε το 2-2. Ωστόσο, η πίεση των Σέρβων ήταν έντονη και ο Τάντιτς στο 74' διαμόρφωσε το 3-2.

Αποτελέσματα

Ουαλία - Γεωργία 1-1


Ισραήλ - Λιχτενστάιν 2-1


Φινλανδία - Κροατία 0-1


Ουκρανία - Κόσοβο 3-0


Μολδαβία - Ιρλανδία 1-3


Σερβία - Αυστρία 3-2


Αλβανία - Ισπανία 0-2


ΠΓΔΜ - Ιταλία 2-3


Ισλανδία - Τουρκία 2-0

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα