Το... προσκλητήριο Μιλίτο σε Καμπιάσο!

Το... προσκλητήριο Μιλίτο σε Καμπιάσο!

Δημήτρης Τομαράς
Το... προσκλητήριο Μιλίτο σε Καμπιάσο!

bet365

Ο κολλητός του Εστέμπαν Καμπιάσο, Ντιέγο Μιλίτο, τον προσκάλεσε στο επίσημο... αντίο του σε ματς που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα του δοθεί άδεια από τον Ολυμπιακό.
Το επίσημο... αντίο του Μιλίτο θα γίνει σε ματς του στις 11 Νοέμβρη, στο Cilindro de Avellaneda. Έναν αγώνα στον οποίο - όπως σημειώνει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος της Ole, Νικόλα Μονταλά - έχει προσκαλέσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο.
Αυτήν την στιγμή δεν είναι ακόμα βέβαιο εάν ο έμπειρος άσος πάρει άδεια για να βρεθεί σε αυτό τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ντιέγο Μιλίτο. Μεταξύ άλλων προσκεκλημένοι είναι και οι Ζοζέ Μουρίνιο, Πάμπλο Αϊμάρ, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Λεονάρντο Πόνσιο, Ουάλτερ Σαμουέλ, Ρομπέρτο Αγιάλα, Νικολάς Μουρδίσο και ο αδερφός του, Γκάμπι Μιλίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα