Ιωνικός - Εργοτέλης 2-0

Νίκος Μαρούδας
Ιωνικός - Εργοτέλης 2-0

bet365

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αναγκάζοντας τον Εργοτέλη στην πρώτη του ήττα με 2-0.

Η αποστολή του Εργοτέλη ήταν εξ αρχής δύσκολη. Οι Κρητικοί, πήγαιναν στη Νίκαια με σκοπό το 5/5 που θα τους κρατούσε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελαν, καθώς απέναντί τους είχαν έναν καλύτερο και πιο αποφασισμένο Ιωνικό.

Το γήπεδο της Νεάπολης, δεν είναι για κανέναν αντίπαλο εύκολη έδρα. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά με τον Ιωνικό να παίρνει τη νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 17' με πέναλτι του Καραλή, που σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα, με τον Εργοτέλη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Οι Νικαιώτες, συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να έχουν το πάνω χέρι και στην επανάληψη. Στο 64', ουσιαστικά το... κλείδωσαν, όταν ο Πέεφ βρήκε τον Καραλή, αυτός τον Αργυρίου, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή η ήττα έριξε τον Εργοτέλη από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ιωνικός κράτησε την διαφορά από την κορυφή στο -4.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης, Παντελίδης, Προβατίδη,ς Κρητικός, Καραλής (85' Παπασπύρος), Σιμιτσής, Αργυρίου (75' Ζαφειρίδης), Σαπαλίδης, Πέεφ (69' Καμαρά)

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης (56' Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (83' Λυδάκης), Πόι

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα