Οι σκέψεις Σκίμπε και οι δύο... εκδοχές για 11άδα

Οι σκέψεις Σκίμπε και οι δύο... εκδοχές για 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Σκίμπε και οι δύο... εκδοχές για 11άδα

bet365

Ο Γιαννιώτας είναι εκείνος που κερδίζει πόντους για το βασικό σχήμα της Εθνικής για τον αγώνα με Εσθονία. Ποιές οι δύο... εκδοχές για την αρχική 11άδα.

Πάμε αρχικά στα μετόπισθεν. Καρνέζης κίπερ, Σωκράτης και Μανωλάς οι δύο στόπερ, Τοροσίδης δεξί μπακ και φαβορί για αριστερά ο Χολέμπας.

Επικρατέστερο... δίδυμο για κέντρο ο Σταφυλίδης και ο Μανιάτης. Από εκεί και πέρα οι... σίγουροι για μπροστά είναι οι Γιαννιώτας, Μάνταλος και Μήτρογλου. "Παίζουν" λοιπόν δύο... σενάρια.

Το ένα να πάει ο Μάνταλος δεκάρι και να είναι πλάγιοι οι Γιαννιώτας και Καρέλης. Το άλλο να συνεχίσει ο Σκίμπε με Μπακασέτα αλλά βάζοντάς τον ως δεκάρι και να πάει πλάγιος και πάλι ο Μάνταλος. Ο Γερμανός πάντως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τον Μπακασέτα και ενώ και ο ίδιος ο παίκτης μετά το ματς δεν έδειχνε να είναι σε τόσο καλή κατάσταση.

Οι δύο εκδοχές λοιπόν για την Εθνική ως προς την 11άδα είναι: Καρνέζης - Χολέμπας, Σωκράτης, Μανωλάς, Τοροσίδης - Σταφυλίδης, Μανιάτης - Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιαννιώτας - Μήτρογλου και: Καρνέζης - Χολέμπας, Σωκράτης, Μανωλάς, Τοροσίδης - Σταφυλίδης, Μανιάτης - Μάνταλος, Καρέλης, Γιαννιώτας - Μήτρογλου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα