«Πόρτα» σε Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Παρί και Σίτι ο Νεϊμάρ!

Κώστας Ζάλιαρης
«Πόρτα» σε Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Παρί και Σίτι ο Νεϊμάρ!

bet365

Τη μια πίσω απ' την άλλη, ανεξάρτητα από τα ποσά που του πρόσφεραν, έριχνε τις «πόρτες» ο Νεϊμάρ, με τις Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Παρί να τον «χρυσώνουν»!

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα, δεν ήθελε να φύγει από το «Καμπ Νόου» και το έκανε κατανοητό με ξεκάθαρο τρόπο τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MundoDeportivo», η Ρεάλ του πρόσφερε 32 εκατ.ευρώ ετησίως και 40 εκατομμύρια ως πριμ υπογραφής συμβολαίου, όμως ο Νεϊμάρ αρνήθηκε την προσφορά, όπως το έκανε και με τις Γιουνάιτεντ, Σίτι και Παρί που τον προσέγγισαν, η καθεμιά με βλέψεις και... γεμάτα πορτοφόλια.

Οι Γάλλοι ήταν πρόθυμοι να του δώσουν 80 εκατ.ευρώ (40 ετησίως και 40 μπόνους υπογραφής) για συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ στην προσφορά τους είχαν συμπεριλάβει 3 εκατ.ευρώ για τις εγκαταστάσεις του Instituto Neymar και 30% από ξενοδοχείο που θα κατασκευαζόταν στη Βραζιλία και θα είχε τ' όνομά του.

Όσον αφορά τους συλλόγους του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ ήταν πιο δραστήρια εκφράζοντας πρόθεση να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση, ενώ η Σίτι έμεινε στη θεωρία και σε κάποιες επαφές με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα