Γκάφα και φόβοι στο Μάντσεστερ για τους Ολλανδούς ταραξίες

Γκάφα και φόβοι στο Μάντσεστερ για τους Ολλανδούς ταραξίες

Γκάφα και φόβοι στο Μάντσεστερ για τους Ολλανδούς ταραξίες

Δραστικά μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν για το εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φέγενορντ για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού στην αγγλική πόλη αναμένονται περί τους 4.500 Ολλανδούς οπαδούς...

Έπειτα από... γκάφα στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων», φίλοι της Φέγενορντ έκλεισαν θέση σε εξέδρες όπου θα υπάρχουν οπαδοί των γηπεδούχων και πλέον ο φόβος για παρατράγουδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα!

Λόγω και της παρουσίας ταραξιών ανάμεσα στους Ολλανδούς υποστηρικτές, στο Μάντσεστερ προετοιμάζονται για επικίνδυνη νύχτα, την 24η Νοεμβρίου, με τους ανθρώπους του συλλόγου από το Ρότερνταμ να επιβεβαιώνουν πως αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια, διαμονή και μεταφορικά για να βρεθούν στην Αγγλία στο τέλος του επόμενου μήνα.

Στη Γιουνάιτεντ αντιλήφθηκαν αργά ότι στην Ολλανδία μπορούσαν οπαδοί να εξασφαλίσουν εισιτήρια στις θύρες των γηπεδούχων οπαδών και μάλιστα, έστειλαν e-mail σε όσους θεώρησαν ότι είναι πράγματι φίλοι της Φέγενορντ, αλλά τώρα... αν έχει γίνει το κακό, θα γίνει αντιληπτό τη νύχτα του αγώνα.  

Best of internet