Ο Μέσι δεν χρειάστηκε... κίνητρο για να επιστρέψει στην Αργεντινή

Ο Μέσι δεν χρειάστηκε... κίνητρο για να επιστρέψει στην Αργεντινή

Σίγουρος πως από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε να συναντηθεί με τον Μπάουζα και τον Μασεράνο, είχε σκεφτεί ότι θα αναιρούσε την απόφαση της απόσυρσης από την εθνική ομάδα, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Μέσι δεν χρειάστηκε... κίνητρο για να επιστρέψει στην Αργεντινή

Μιλώντας στη καταλανική «Sport», ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» εξήγησε πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε το... καθοριστικό – στη θεωρία – ραντεβού με τον αστέρα της Μπαρτσελόνα λίγο καιρό αφότου εκείνος, πικραμένος από την απώλεια ενός ακόμα Κόπα Αμέρικα, είχε δηλώσει πως δεν θ' αγωνιστεί ξανά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Αρχικά τον ρώτησα αν θα μας δεχόταν για μια κουβέντα μαζί με τον Μασεράνο στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα. Μόλις είπε το “ναι”, ήξερα ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα. Δεν πήγα στη Βαρκελώνη με σκοπό να τον μεταπείσω ή να του ζητήσω να μείνει στην εθνική ομάδα.

Πήγα για να κουβεντιάσουμε και ήξερα αν η συζήτηση κυλούσε σωστά, θα το έφερνε η κουβέντα το θέμα. Μόλις τα είπαμε, δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο να τους ανακοινώσω, αφού το μοναδικό που τους ανέφερα ήταν πως και οι δυο θα βρίσκονταν στην αποστολή για τα επόμενα ματς της Αργεντινής» είπε ο Εντγάρδο Μπάουζα. 

Best of internet