Μάνταλος: «Αν φοβάσαι δεν παίζεις»

Μάνταλος: «Αν φοβάσαι δεν παίζεις»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Αν φοβάσαι δεν παίζεις»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του.

Ο Πέτρος Μάνταλος, μίλησε στην εφημερίδα «Ωρα» για το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του, την ειδική μάσκα, αλλά και για το αν φοβάται.

«Αισθάνομαι καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με την μάσκα κόντρα στον Ολυμπιακό...», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.

Για την μάσκα και αν του εμποδίζει το οπτικό του πεδίο: «Βλέπω καθαρά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα την φοράω ακόμη για δύο εβδομάδες. Σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Εσθονία και σε αυτό της ΑΕΚ με την Λάρισα. Μετά πιστεύω να την βγάλω σύμφωνα με όσα μου έχει μεταφέρει ο γιατρός».

Όσο για το κάποιο φόβο που μπορεί να έχει μετά τον τραυματισμό του, ο Μάνταλός ήταν ξεκάθαρος: «Αν φοβάσαι δεν παίζεις. Δεν μπαίνεις μέσα. Όταν παίζεις, δεν σκέφτεσαι τίποτα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα