Δώνης: «Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι της Νις»

Δώνης: «Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι της Νις»

Gazzetta team
Δώνης: «Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι της Νις»

bet365

Το δώρο των 600 ευρώ σε κάθε συμπαίκτη του, οι βόλτες του στο Μονακό κι η σχέση του με τον Τάσο Δώνη. Ο Ελληνας άσος μιλάει για τη συνύπαρξή του με τον Ιταλό σούπερ σταρ..

Πως είναι ο Ιταλός; Που του αρέσει να βγαίνει; Και με ποιον μιλάει περισσότερο; Ο Τάσος Δώνης, που τα... λέει με τον «Super Mario» περισσότερο από κάθε άλλον στη Νις έχει απαντήσεις και μιλάει για τον παίκτη που σε κάνει αν αμφισβητείς για ό,τι κι αν κάνει.

«Είμαι δανεικός από τη Γιουβέντους για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς 2 εκ. ευρώ. Αν, βέβαια, η Γιουβέντους έχει σκοπό να με επαναφέρει στις τάξεις της, θα πρέπει να δώσει επιπλέον 2 εκ. ευρώ στη Νις, δηλαδή 4 εκ.», είπε αρχικά στο «Έθνος» και συνέχισε για τον Μπαλοτέλι:

«Κάποιες φορές έτσι είναι η ζωή. Από εκεί που έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή είμαστε συμπαίκτες. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα, γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι συνεργάσιμος, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, μιλάει με όλους, κάνει πλάκες και γενικά είναι πολύ άνετος μαζί μας. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου με τη Νις, έκανε δώρο σε όλους μας από ένα καπέλο και μία μπλούζα αξίας 600 ευρώ. Εγώ έχω επιπλέον την τύχη να συνομιλώ περισσότερο μαζί του λόγω γλώσσας, γιατί είμαι ο μοναδικός στην ομάδα που μιλάω ιταλικά, οπότε κάνουμε αρκετές συζητήσεις. Και με τους άλλους παίκτες μιλάει, είτε στα αγγλικά, είτε με κάποια λίγα γαλλικά που γνωρίζει».

Για το παρελθόν του Μπαλοτέλι: «Γι΄ αυτόν είναι σημαντικό το ότι έχει έρθει σε ένα πολύ καλό περιβάλλον και ότι ο προπονητής τον πιστεύει πολύ. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εκείνον και έχει σκοράρει αρκετές φορές. Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσουμε κοινή έξοδο, αλλά, απ΄ ό,τι καταλαβαίνω, προτιμάει να πηγαίνει στο Μονακό, που είναι κοντά και πρόκειται για πολύ ωραία πόλη. Όσο για την προσωπική του ζωή, και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι έκανε στο παρελθόν, δεν νομίζω πως έχει κάποιο νόημα».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα